torstai 25. helmikuuta 2016

Viiden kuukauden kuvat

Pisteet hienosta otsikosta, mutta nyt olisi taas puhelimen tyhjennyksen aika! Samsungini onkin ilmoitellut viimeiset pari viikkoa - ja ilmoittaa muuten edelleen - muistin olevan täynnä (lue: memejä tallennettuna aivan liikaa), ja se onkin pitänyt tyhjentää jo pidemmän aikaa. Aina se on kuitenkin unohtunut, mutta nyt otin itseäni niskasta kiinni ja siirsin koneelle kaikki tarvittavat kuvat! Tässä siis tiivistettynä kuvia lokakuulta ihan lähipäiviin saakka - pääosin aivan tavallisesta arjesta. Ja tällä kertaa kuvat ovat jopa aikajärjestyksessä! :D

Tää kollaasi jotenkin tiivistää mun koulunkäynnin... :D Kyllä sitä tulee opiskeltuakin eli pelkkää kuvaamista ei tunnit ole!
7. Niin ja ei muuten ollut meidän olohuone vaan tätini :D Meillähän ei jouluna ollut kuusta.
10. Vuoden ensimmäisen päivän ruoka - tortilloja! ♥ // 12. Psykologian kokeeseen lukua aivan viime hetkillä
13-14. Vapaapäivät kului alkuvuodesta näin // 16. Noi hampurilaiset oli muuten aivan älyttömän hyviä!
17-19. Käväistiin mun yhtenä vapaapäivänä äitini kanssa Tampereella asioilla - ja alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen mukaan tarttui mm. uudet talvikengät ja pari paitaa... :D // 20. Mitään parempaa (tortillojen lisäksi) kuin itse tehty pizza?
21-22. Samana päivänä otetut kuvat - filter vaikuttaa aika paljon lopputulokseen. Muutenkin tykkään tuosta Snapchatin yhdestä filteristä ja sitä tuleekin käytettyä // 23. Ysiluokkalaisia opastaessa käväisimme ns. baariluokassa, jossa mullekin tarjottiin oma juoma - ja "jämät"
25. Kääretortun koristeiden pilkkomista // 28. Salin jälkeen
29. Näistä on paljastunut mulle oikea herkku ja ai että kun tykkään! // 30. Ai miten niin perjantaisin oli hieman tylsää ennen lukiotuntien siirtoa? Nykyäänhän pääsen perjantaisin vasta 14.45 entisen kello kahden sijaan... // 31. Onnistuin kerrankin tekemään täydellisen kaakaon, joten pakkohan siitä oli ottaa kuva
34. Tuli käytyä parturissa - ja vaikka latvoista lähti hieman enemmän mitä toivoin niin olen tyytyväinen, etenkin väriin // 36. Täällä avattiin uusi kahvila, jonka kakut ovat kyllä niin herkullisen näköisiä että teki mieli ottaa kaikki :D
39. Enpä kommentoikaan tätä muuten kuin, että älkää pliis tarjotko mulle täytekakkuja... :D // 40. Olihan ne wanhatkin pakko käydä katsomassa - ja hinku tanssia ne itse vain kasvoi!
41. Maanantaina mulla oli aamupäivällä toinen aika koululääkärille parin kuukauden sisään varsinaisten tuntien (lue: liikuntatunnin) alkaessa vasta keskipäivän jälkeen, joten ne pari tuntia oli hyvä kuluttaa opiskeluun // 42. Koululääkäri kehotti mua käymään röntgenissä keskiviikkoaamuna. Mulla on siis ollut kummallisia lonkkakipuja noin puolitoista vuotta, joihin ei ole kortisoni tehonnut // 43-44. Päivä on pidentynyt aivan huimasti parissa viikossa! Alkuvuodesta puoli neljän aikaan oli hämärää ja tänään oli yhtä valoisaa kuin keskipäivällä
Kannattaa muuten olla kuulolla viikonvaihteessa, sillä silloin tulee eräs merkittävä juttu blogin puolelle - ensimmäinen laatuaan! ;)

2 kommenttia:

  1. Nää kännykkäkuvat on kyllä aina kivoja katsella, kun niistä näkee usein palan bloggaajan "normaaliarkea"! :) Todella kiva postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinpä! Tykkään itsekin. Usein vasta puhelinkuvat näyttävät sitä bloggaajan ns. "todellista" elämää :) Hyvä esimerkki tuo mun lonkka - en oo tainnut mainita sen kipuilusta sanaakaan blogin puolella.

      Poista