maanantai 29. helmikuuta 2016

Voita liput Hevoset 2016 -messuille

Vuosi 2016 on edennyt jo niin pitkälle, että messuja alkaa tulemaan vähän joka tuutista. On Helsinki Horse Fairia ensi viikolla ja tietenkin Tampereen Hevosmessut reilun kuukauden kuluttua! Tampereen Hevosmessut järjestetään 2.-3. huhtikuuta 2016 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Itse olen tietysti mukana ainakin toisena päivänä, luultavasti olen kuitenkin molempina päivinä paikalla. Viime vuoden ohjelma oli todella mukavaa seurattavaa ja mun viime vuotisia fiiliksiä pääsee lukemaan tästä ja tästä postauksesta.


Tämän ja viime vuoden ohjelmista löytyy paljolti samaa, mutta myös jotain pientä uutta. Lauantai alkaa Christopher Wegeliuksen vetämällä esteklinikalla, jossa ratsastajina mukana ovat Valtteri Laukkanen hevosella Criollo Numero Uno, Jenni Piippo hevosella Burberry sekä Mira Rantanen hevosella Cal Sedan. Esteklinikka on ehdottomasti ohjelmanumero, jonka haluaisin nähdä. Rotuesittelyt on tänäkin vuonna katsottavana, sillä mukana on myös pari uutta rotua: irlannincob ja andalusialainen, jotka ovatkin mulle todella vieraita rotuja. Viime vuodesta poiketen ajattelin katsoa myös vikellysnäytöksen, sillä vikellys on lajina mulle todella vieras. Issikat tulee varmasti myös katsottua, sillä viime aikoina rotu on alkanut kiinnostamaan mua huomattavasti enemmän ja suomenratsujen orikavalkadikin tulee todennäköisesti katsottua.

Viime vuonna esteklinikan tilalla oli Elmo Jankarin kenttäklinikka
Sunnuntain ohjelma alkaa hieman myöhemmin kuin lauantaina, mutta alkaa sitäkin vauhdikkaammin. Päivä alkaa Barrell Racella, joka on lännenratsastuksellinen viihteellinen kilpailu. Tämä voisi olla todella mielenkiintoista katsottavaa! Lähes heti Barrel Racen perään alkaa Marko Björsin kouluratsastusklinikka, jota itse en luultavasti seuraa kokonaan. 3-vuotiaiden suomenhevosvarsojen valtakunnallisen näyttelyn finaalin katson tänäkin vuonna, sillä viime vuotiset varsat olivat todella nättejä.
Hevosmessut eivät varmastikaan olisi mitään ilman estekilpailuja. Tänä vuonna kisataan lauantaina Hankkija Pony Trophyssa korkeudessa 110cm ja Hankkija Junior Trophyssa korkeudessa 120cm. Sunnuntaina kisataan Hankkija Youngster Trophyssa korkeudessa 120cm ja Hankkija Tammer Trophyssa korkeudessa 130cm. Molempien päivien luokkien voittajat pääsevät suoraan Porsche Horse Show'hun, sillä luokat ovat bonusluokkia. Estekilpailujen ohessa myös valjakkokilpailut tuntuvat olevan suhteellisen suosittuja, sillä se on varmastikin hieman vieraampi laji monelle. Valjakkoajoa pääsee seuraamaan molempina iltoina. Shoppailuakaan ei sovi unohtaa ja myös itse aion tänäkin vuonna kierrellä eri näytteilleasettajien pisteitä. Mulla onkin ostettavana parikin juttua, joten toivottavasti ne sieltä löytyvät - ja hyvään hintaan! Näytteilleasettajia voit katsoa täältä.


Täältä löydät lauantain ja täältä sunnuntain ohjelmat kokonaisuudessaan. Luettelemieni ohjelmanumeroiden lisäksi messuilta löytyy siis kaikkea muutakin, mm. keppihevosalue, osastoilla tapahtuvaa ohjelmaa sekä ohjelmalavan ja työnäytösalueen tietoiskut. Kaikki ohjelma ei siis tapahdu Hankkija-areenalla!

Kuten moni lukija varmasti muistaa, osallistuin joulukuussa Playsson.netin järjestämään Blogiexpoon. Expoon osallistuneet bloggaajat saivat viime viikolla sähköposteihinsa viestin koskien yhteistyötä Tampereen Messut Oy:n kanssa Hevoset 2016 -messuilla. Yhteistyön ansiosta sain arvottavakseni kolme messuranneketta Hevoset 2016 -messuille! Yhden messurannekkeen arvo on 20 euroa ja se oikeuttaa sisäänpääsyyn molempina päivinä.

Miten olen mukana arvonnassa? Mitä minun pitäisi tietää arvonnasta?

 • Jätä tähän postaukseen kommentti, jossa kerrot nimesi, toimivan sähköpostiosoitteesi sekä mitä odotat messuilta eniten.
 • Osallistumisaikaa on torstaihin 10.3. kello 23.59 asti.
 • Mikäli voittaja ei vastaa voittoviestiini 24 tunnin kuluessa voittoviestin lähetyksestä, arvon uuden voittajan. Arvonta suoritetaan ja voittoviestit lähetän perjantaiaamuna, jolloin mahdollinen uusi voittaja arvottaisiin lauantaiaamuna.
 • Messurannekkeet postitetaan ennen pääsiäistä viikolla 11.
 • Voittajia arvotaan yhteensä kolme, eli jokainen voittaja saa yhden rannekkeen.

15 kommenttia:

 1. Sara Kylmälä, sarakylmala(at)gmail.com.
  Osotan messuilta eniten noita estekisoja :)

  VastaaPoista
 2. Anita Pänkäläinen
  aksupa@hotmail.com
  Eniten messuilta odotan estekisoja sekä rotuesittelyä! :)

  VastaaPoista
 3. Inka Isomaa
  @inkaisomaa22@gmail.com
  Odotan eniten estekisoja ja oikeastaan vain hevosten ja ihmisten näkemistä.

  VastaaPoista
 4. Karoliina Knaapi (karoliina.knaapi@gmail.com)
  Eniten haluaisin nähdä rotuesittelyt sekä valjakkoajoa

  VastaaPoista
 5. Ella Ylitalo
  ellaiylitalo@gmail.com
  Messuilta eniten odotan esteklinikkaa ja estekisoja. :)

  VastaaPoista
 6. Emmi Salminen
  Emmiska01gmail.com
  En osaa odottaa yhtään mitään sillä ikinä en ole päässyt Tampereen hevosmessuille, mutta innolla haluaisin nähdä esteklinikkaa.

  VastaaPoista
 7. Alisa Koivisto, mustaponi1@gmail.com
  Odotan eniten ehkä estekisoja tai esteklinikkaa ja ihan vain hevosten ja ihmisten tapaamista :)

  VastaaPoista
 8. Petra Kataja-aho petranenn@gmail.com
  Eniten odotan esteklinikkaa ja -kisoja sekä tietysti shoppailua :"D

  VastaaPoista
 9. Janika Kinnunen
  janika.kinnunen@gmail.com
  Esteklinikka ja kisat on pakko nähdä!:)

  VastaaPoista
 10. Viivi Kangas
  viivi.kangas@luukku.com
  Odotan eniten messuilta esteklinikkaa ja estekisoja. :)

  VastaaPoista
 11. Ida Forss
  Idaforss1@hotmail.com
  Messuilta eniten odotan ehdottomasti esteklinikkaa! :)

  VastaaPoista
 12. Julia Puruskainen
  Julia.puruskainen@gmail.com
  Eniten odotan esteklinikkaa!

  VastaaPoista
 13. Milla
  paikkanitiedan@gmail.com
  estekisojen seuraamista odotan eniten. :)

  VastaaPoista
 14. Siiri Hakala siiri.hakala@gmail.com
  Eniten odotan kouluklinikkaa, estekisoja ja messutarjouksia. :)

  VastaaPoista
 15. Anette Isosomppi, anette.isosomppi@hotmail.com
  Messuilta odotan eniten shoppailua :)

  VastaaPoista