lauantai 13. toukokuuta 2017

Punainen mökki, neljä ihmistä ja viisi koiraa

Kävin viettämässä vappuviikonlopun mökillä siskojeni, heidän äitinsä ja viiden enemmän tai vähemmän vilkkaan koiran kanssa. Otin kamerankin mukaan ja kuvasin viisikkoa jonkinverran, mutta yllättävän vähäiseksi jäi se homma. Siitä viikonlopusta en kerro sen tarkemmin, lähinnä vain juteltiin, saunottiin ja syötiin hyvin. Tuo oli tosiaan ensimmäinen kerta kun mökillä olin, mutta silti en yllättynyt oikeastaan mistään ja sanoinkin jo, että mut saa noukkia uudestaankin mukaan! Nyt tosiaan lähdin päivän varoitusajalla työputkien välissä ja lähdinkin heti samana iltana, kun kotiuduin mökiltä, Jyväskylään takaisin.
Sani, 9 vuotias nöffi-berninpaimenkoira-samojedi -sekoitus
 Luna, 2 vuotias collie-malinois-saksanpaimenkoira -sekoitus
Ukko, 4 vuotias spanielimix
Vasemmalla Siru, 9 vuotias nöffi-berninpaimenkoira-samojedi -sekoitus, ja oikealla jo ensimmäisessä kuvassa näkynyt Rita, 7 vuotias nöffimix, jossa on aika varmasti myös labradorinnoutajaa.
Yön aikana oli tullut "hieman" lunta...

12 kommenttia:

 1. Onnistuneita kuvia oot ottanu! Suloisi karvakuonoja nää kaikki :3

  VastaaPoista
 2. Tiedätkö muuten vielä siitä rami ponista että missä se menee? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä. En ole kuullut ponista mitään reiluun pariin vuoteen, eli en tiedä esimerkiksi onko omistaja sama :/

   Poista
 3. Hei, minulla on myös nöffi/berni/samojedi sekoitus joka on myös 9v. Ovatkohan samasta pentueesta? Omani on haettu Kuusamosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, olen Senjan sisko tuon Sanin omistaja ja vahvasti vaikuttaa siltä että Sani ja Siru on samasta pentueesta kuin sinunki koira. Syntyneet 6.8 ja kuusamosta tuli meille.

   Poista
  2. Kyllä sitten ovat sisaruksia :) Sani on ihan samannäköinen kuin tuo meidän Miisa. Ovatko minkälaisia luonteeltaan? Miisa on energinen ja kiltti, eikä ikä vielä näy yhtään ja on ollut ikänsä terve. Olisi kiva kuulla Miisan sisaruksista enemmän :)

   Poista
  3. Hei, kiva että löytyi Sanina ja Sirun sisko, välillä mietitty et missähän muut pennut menee :) Sanilla ja sirulla molemmilla ollut elämän aikana hieman iho ongelmia välillä ja Sanilla todettu kurkkuläppä vika, mutta menoa ei haittaa :) energiaa piisaa vaikka ikää onki jo ja kilttejä kun mitkä :) olisi hauska vaihtaa enemmänkin kuulumisia vaikka sähköpostin kautta :)

   Poista
  4. Kiva :) laitatko sähköpostiosoitteesi tänne vai mitä kautta voitais vaihtaa osoitteita?

   Poista
  5. Moi, tässä mun sposti : katjahietanen@gmail.com

   Laittele postia kun kerkiät :)

   Poista
  6. Hei, yritin laittaa postia, mutta jostain syystä viesti ei mene perille. Kokeiletko laittaa viestiä minulle päin pirjop@suomi24.fi

   Poista
  7. Hei, kävin laittamassa sähköpostia sulle. Toivottavasti tulee perille :)

   Poista