torstai 4. kesäkuuta 2015

Uusi ulkoasu


Vanhan bannerin oltua jo yli puoli vuotta käytössä, päätin alkaa etsimään bloggaajia, jotka tekevät ilmaisia tilausbannereita. Muutaman tosi kivan tekijän löysin ja päädyin tällä kertaa tilaamaan bannerin Emmalta. Kiitos paljon! En olisi voinut kuvitella banneria tilatessani, että Emma osasi mun ohjeilla ("annan sulle lähes täysin vapaat kädet, näistä parista mallista kuitenkin tykkäsin todella paljon") tehdä just eikä melkein mun tyylisen bannerin. Tämä banneri pysyy sitten vähintään sen seuraavat puoli vuotta... Muuten en ulkoasuun suuria muutoksia tehnytkään, linkkien väriä vaihdoin vähän kesäisempään ja postauksen otsikon fonttia paremmin banneriin sopivammaksi. Nyt linkkien värihän on vihertävä kun ennen se oli turkoosi. Tässä siis syy miksi blogi oli hetken suljettuna :)

Lomalla oon nyt ollut vajaan viikon verran ja lomailua onkin tiedossa vielä nelisen viikkoa, sillä näillä näkymin syntymäpäiväni jälkeen aloitan kesätyöt samassa paikassa kuin viime vuonna eli mansikkamaalla. Munhan ei todellakaan pitänyt mennä uudestaan tekemään samaa hommaa, mutta täällä pienellä paikkakunnalla kun ei paljon kesätyöpaikkoja jaella niin täytyy ottaa vastaan se mitä tarjolla on mikäli rahaa haluaa. Ratsastusleirille menenkin sitten taas heinäkuun lopussa, ysileirille. Tiedän neljä muutakin leirille tulijaa - tosin kahta en ole ikinä tavannut - joten olisi mahtavaa jos laittaisit kommenttia tänne blogiin tai viestiä blogin Facebook-sivulle, mikäli olet itse tai tiedät jonkun joka on tulossa Ponilaakson ysileirille! Kesätyöt jatkuvat mahdollisesti vielä leirin jälkeen.

Päättötodistukseen oon todella tyytyväinen ja olin vähän ihmeissäni, että miten olin pystynyt pitämään todistuksen joka vuosi samana keskiarvoltaan. Yhteiskuntaopista saamani numero pääsi yllättämään, sillä kokeista olin saanut numeroa huonompia numeroita kuin mikä mulle oli todistukseen laitettu - kaippa se tutkielma eduskuntavaaleista vaikutti niinkin paljon, että nosti numerolla. Vielä yksi yllätys kevätjuhlassa oli ruotsin opiskelusta saatu stipendi, joka yllätti kyllä aivan täysin!Kuvaa zoomattu


Ilma ei ole kyllä ollut lainkaan kesäinen tän viikon aikana. Lähes joka päivä on satanut vettä ja tämän viikon ajan on myös tuullut ihan kivasti. Tänään kävin kuvailemassa vähän ulkona ja törmäsin ihan mukavaan yllätykseen. Lammella asusteleva joutsenpari oli tuonut pesueensa meidän "pihalampeen". En kyllä kovin lähelle päässyt - enkä kyllä olisi mennytkään - emojen viedessä poikaset toiseen päähän lampea ja tuijottivat ankarasti. Koko ajan sain miettiä, että milloinkahan ne tulee päälle... Kyllä pitäisi se pidempi putki hankkia.

Vielä palatakseni ratsastukseen niin olen kovasti miettinyt tallia, minne mennä irtotunnille. Keuruulle voi olla aika vaikea päästä kun vanhemmat ovat itse töissä kesäkuun ja itse taas olen heinäkuun. Seppälään en ole tänä vuonna menossa, Mikkola on vähän siinä ja siinä että kysynkö irtotuntipaikkaa vai en. Joten jos tiedät jonkun kivan ratsastuskoulun, joka järjestää kesällä (irto)tunteja Orivesi-Jämsä(-Jyväskylä)-Keuruu-Ruovesi -alueelta niin vinkkaa ihmeessä! :)

Onko teillä kesäsuunnitelmia?
Oletteko tyytyväisiä tämän vuoden todistukseen?

3 kommenttia:

  1. Moi! Ooks sä tulossa ysileirille ponilaaksoon kun hevostalli.net:istä sellasta luin? Sinnekki kyllä vastasin, mutta aattelin että katot tätä ehkä useemmin :D Onks teillä nyt jtn leiriryhmää wa tai fb? Mut löytää ig&snäp niemellä kristiinaemma ni voin antaa numeron yms :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Joo oon tulossa ja huomasinkin äsken sen sun viestis hevostalli.netissä. Meillä ei oo vielä ainakaan mitään leiriryhmää kun ainakin pari tyyppiä on kateissa, mut voin kysyä noilta ketkä tunnen, että haluaisko ne semmosen, kuitenkin kun ollaan kaikki Ponilaaksosta. Kiva kuiteskin tietää, että sä oot tulossa - oonkin lukenut sen sun postauksen viime vuoden leiristä :)

      Poista