torstai 28. toukokuuta 2015

Kohta lomalla

Kohta se on ohi - peruskoulu nimittäin. Lauantaina on peruskoulun viimeinen kevätjuhla, jonka jälkeen jännitetään opiskelupaikkaa. Mua ei jännitä oikeastaan tuo kesäkuun puolessa välissä tietoon tuleva opiskelupaikka, vaan kevätjuhla. Olen kolmessa esityksessä, joista yhtä treenattiin eilen ensimmäistä kertaa koko porukan kesken, yhtä muutettiin laulajien kesken aivan yllättäen alkuperäiseen muotoonsa ja yhtä on treenattu tasan kaksi kertaa - silloin, kun me päätettiin mitä tehdään lavalla ja tänään käytiin esitys kerran läpi nopeasti. Postaus on lähinnä kuulumistyylinen, ja todella nopeasti väsätty joten saattaa olla hieman sekava ja tylsä.

16.05.2015


Mun viimeisimmät viikot ovat menneet suhteellisen rennosti. Viimeisin postaus on lähes kahden viikon takaa, ja tässä välissä on ehtinyt tapahtua aika paljonkin - siis jos miettii, mitä yleensä täällä tapahtuu. Viime viikon tiistaina kävin Mikkolassa kuvaamassa Roosan ja Sannin kisasuoritukset. Molemmat pärjäsivät todella hyvin, Roosa oli omassa luokassaan Nastilla toinen ja Sanni molemmissa luokissa kuudes Ilolla ja Graffilla. Oli mahtava ilta ja tuli todellakin naurettua kuin reilu vuosi sitten!
Tarjouduin taluttelemaan Iloa ennen suoritusta ulkona ja otin samalla pientä pysähtymisharjoitusta - alkuun tuntui vihreä kiinnostavan enemmän kuin minä, mutta pikkuhiljaa kiinnostus alkoi siirtymään mun suuntaan. Kuva (C) Sanni


Loppuviikko kuluikin luokkaretkellä Helsingissä. Aika kului Jumbossa, Suomenlinnassa, Lintsillä ja Luonnontieteellisessä. Paluumatkalla poikettiin vielä Ideaparkissa, josta löysin todella kivan topin suht halvalla. Reissun paras juttu oli ehdottomasti karting, onneksi kokeilin vaikka alkuun mun pitikin jättää se väliin. Rakastuin myös smoothieihin - jos joku näkee mut poistumasta Hesestä tai Mäkistä ilman smoothieta saa tulla nykäisemään hihasta ja kysymään mikä vaivaa :DJa tämä siis on jokin synttärikakun tyylinen, erään oppilaan syntymäpäivä osui viimeiselle retkipäivälle.


Tiistaina käytiin sitten tukareiden kanssa Tampereella. Lähdettiin päivällä junalla ja tultiin yhdeksän maissa takaisin. Alunperin meidän piti mennä hohtokeilaamaan, mutta kukaan ei ollut tajunnut tarkistaa aukioloaikoja - tarvitseeko edes sanoa mitä totesimme... Lopulta päädyimme Megazoneen, joka yllätti todella positiivisesti! Kävi todellakin liikunnasta, vaikka tilassa saikin vain kävellä. Käytiin myös Plevnassa katsomassa Luokkakokous ja kyllä saikin taas nauraa. Loppuun käytiin vielä syömässä ja kierreltiin Koskikeskusta. Mitään ei kuitenkaan lähtenyt mukaan, vaikka toista muistikorttia olen metsästellyt. Itse asiassa Vantaan Jumbossa oli mulle sopiva muistikortti, mutta en tajunnut ostaa :D

24.05.2015

Toivottavasti teidän viimeiset päivät koulussa ovat sujuneet ilman ongelmia ja saatte hyvät todistukset! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti