keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Vähän uutta

Olin tänään soveltuvuuskokeissa lähihoitajalle, ja jännään tuloksia hurjasti vaikka linja olikin mulla vasta kolmantena. Oon aika varma pääsystäni 1. vaihtoehtooni, mutta hyvähän on olla muitakin vaihtoehtoja mikäli se ensimmäinen ei tunnukaan enään mieluisalta. Ensi viikolla tuleekin sitten postissa tuloksia, että miten kävi. Ainakin musta tuntuu, että kaikki meni ihan kivasti, vaikka ryhmätehtävässä olikin kiusallisen hiljaista lähes koko ajan... Mutta nyt postauksen varsinaiseen aiheeseen! Olen nyt viikon sisään saanut parikin uutta tuotetta, niin ratsastukseen kuin aivan tavalliseen arkeenkin. Ajattelinkin nyt vähän esitelläkin näitä, vaikka ne eivät vielä olekaan käyttöön päässeet. Kertokaa toki omiakin mielipiteitänne ja kokemuksianne näistä!


Ensimmäisenä esittelyyn pääsee ennen seuran estemestaruuksia tilatut Horze Active kokopaikkaiset ratsastushousut, jotka tilasin kisahousuiksi. Jouduttiin kuitenkin lähettämään ensimmäiset takaisin, sillä puristivat hieman ikävästi lantion kohdalta. Nyt loppuviikosta sitten sain nämä uudet, kokoa suuremmat housut, jotka olivat juuri oikean kokoiset. Käyttöön nämä pääsevät vasta syksyllä, jolloin kerron tarkemmin miltä ne tuntuvat käytössä. Sovittaessa tuntuivat kuitenkin oikein mukavan oloisilta, tietysti olivat vähän jäykän oloiset kokopaikkojen vuoksi, kun on yli puoli vuotta käyttänyt paria kertaa lukuunottamatta polvipaikkaisia. Hieman kumimaisen oloiset, mutta tykkään kovasti.

Mulla on ollut jo pitkään tarve paremmalle repulle, kun nykyinen laukku ei mene kiinni kun on tarpeeksi paljon tavaraa. Kovasti on kehuttu Fjällrävenin Kånken -reppuja, joten ajattelin itsekin hankkia sellaisen. Värivaihtoehtoja oli todella paljon, ja siinä menikin yksi ilta miettiessä sopivaa. Itse tykkäsin kovasti mustasta ja tummansinisestä (Uncle Blue), joista jälkimmäiseen lopulta päädyin. Kokona mulla on 16 litran reppu, johon mahtuu helposti kaikki oleelliset tavarat. Kokeilimme kotona kuinka paljon sinne pienen näköiseen reppuun mahtuu tavaraa, ja siellä olikin helposti Acerin läppäri, Tolkienin maailma -kirja sekä muutama alakoulun oppikirja. Tilaa siis löytyy, vaikka pieneltä näyttääkin. Käyttöön tulee ehkä jo ensi viikoksi, mutta viimeistään syksyksi.

Onko sinulla näitä tuotteita? Oletko ollut tyytyväinen?

2 kommenttia:

  1. Mulla oli noi horzen kisahousut :D Ne kyllä hoiti hommansa ihan hyvin, ainut ärsyttävä juttu noissa housuissa oli se että ne nukkaantuivat paikkojen kohdalta tosi helposti.

    VastaaPoista