torstai 23. heinäkuuta 2015

Puhelimen tyhjennys

Pitkästä aikaa ajattelin tyhjentää puhelimen kuvista, mitä tässä on kertynyt parin kuukauden aikana. Alkuvuoden kuvat olen näköjään poistanut, mutta tästä löytyy kuvia ainakin huhtikuusta tähän päivään. Töissä oon näköjään aika paljon kuvia napsinut ja yllättävää kyllä muutamia "ruokakuvia" on tullut otettua. Nyt hiljenen blogin puolella, mutta Instagramissa ajattelin päivitellä niin ahkerasti kuin pystyn! :)


1. Ei mikään onnistunein kuvistyö, mutta kyllä se siellä onnistuneimpien joukossa on. Ja kyllä, pyysin opettajalta moneenkin otteeseen apua, sillä vaikeuksia tuotti varsinkin turpa ja paperin oikea alakulma. // 2. Käytiin tosiaan huhtikuun loppupuolella katsomassa Sami Hedbergin keikka, oli muuten aivan mahtava kaksituntinen!


3. Luokkaretkellä luokanvalvoja tarjosi pullakahvit tietovisassa voittaneelle joukkueelle. Ja koska itse en juo kahvia enkä senpuolin teetäkään, niin otin kaakaota. // 4. Suomenlinnassa piti käydä herkuttelemassa mokkapaloilla, oli muuten hyvää - tosin turhan kallista..


5. Ensimmäinen työpäivä ja vakiruokapaikka pakastimen päällä. // 6. Mua vuotta vanhempaa työkaveria vähän tylsistytti jatkuva rikkaruohojen kitkeminen ja tässä on tulos.


7-8. Kesän toinen hellepäivä ja todennäköisesti kitkemispuuhissa silloinkin. 


9. Kesän ensimmäiset kypsät mansikat - työkaveri löysi vielä kaksi lisää. // 10. Ensimmäisen poimintakerran pelto 1/2 poimittu.


11. Käväistiin tuossa kaksi viikkoa sitten Jyväskylässä, josta mukaan tarttui mm. pari vaatekappaletta ja oppikirja.


14. Käytiin viime viikonloppuna Tampereella ja paluumatkalla oli maistettava Ruovedellä mokkapaloja.


15. Nyt on puhtaat kamat, pari tuntiahan noiden pesussa meni. // 16. Tänään ei lounas ollut ihan terveellisimmästä päästä... 


18. Leirille pakkaaminen aloitettiin tänään!

5 kommenttia:

 1. Kuinka monta reppua/kassia otat sinne leirille? Minne leirille siis menet? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukaan lähtee yksi iso kassi, jossa kaikki arkivaatteet (alusvaatteet, paitoja, verkkarit, lökärit, shortsit yms.), hygieniatavarat ja muovipussi, missä on mun peitto, lakana ja tyynyliina. Mukaan lähtee erikseen vielä omissa pusseissaan tyyny ja ratsastusvaatteet (2x housut, takki, hanskat, huppari, taitaa olla pari paitaakin siellä). Ja sit tietty turvaliivi, kypärä, kengät, chapsit ja kannukset vielä erikseen.

   Leirinä mulla on Ponilaakson 9. leiri :)

   Poista
 2. Otitko sinä sinne leirille mukaan mitään herkkua ja juotavaa? :) Kiva postaus! :)

  VastaaPoista
 3. Tuo ensimmäisen kuvan piirros on kyllä mun mielestä todella hieno! Hienoja kuvia ylipäätään ja kiva postaus :)

  welifedream.blogspot.fi

  VastaaPoista