perjantai 20. toukokuuta 2016

Summer Bucket List 2016

Mun mielessä on jo pitkän tovin pyörinyt idea Summer Bucket Lististä. Jalustin.netin innoittamana moni muukin on innostunut asiasta ja nyt kun mitään muutakaan kirjoitettavaa ei ole, niin ajattelin itsekin kirjoittaa mun "kesäsuunnitelmat" ylös. En takaa näiden kaikkien toteutumista, mutta ehkä tämän avulla saisin hieman tsempattua itseäni tekemään. Sovitaanko vaikka niin, että elokuun lopulla katson omassa postauksessaan, että mitkä kohdat toteutui ja mitkä ei - perusteiden kera?

Tämän viikon tunti siiretty kahden viikon päähän minusta riippumattomasta syystä, jota en kuitenkaan koe tarpeelliseksi kertoa blogin puolella. Syy on kuitenkin 110% ymmärrettävä :)


(C) Roosis
1. Vietä huikea leiriviikko
Tämän pitäisi olla helppo nakki. Vaikka leiriläisillä on aika iso ikähaarukka ja porukkaa on ympäri Suomea (Keuruu-Nurmijärvi, mikäli oikein muistan) aivan kuten viime vuonnakin, eikä kaikki ole läheskään saman tasoisia, niin mulla on fiilis, että porukka hitsautuu hyvin yhteen - viimeistään leirin ekoina päivinä. Tai sitten jakaudutaan kahteen ryhmään - viime vuoden kasileiriläiset ja uudet, hah :D

2. Vietä mukavat 3 viikkoa päiväkodissa
Mikäli joltakulta on mennyt ohi, niin sain töitä kaupungilta kesäkuun ajaksi ja työpaikkana kaupungin tietääkseni suurin päiväkoti. En ole ollut juurikaan lasten kanssa tekemisissä, joten vähän ristiriitaisin fiiliksin oon menossa töihin.. :')


3. Käy kuvaamassa jotkin kisat
Mun kesiin kuuluu harmittavan vähän hevosia. Lähiseudulla ei myöskään ole ihan hirveästi mitään hevostapahtumia. Tarkempi katselu kertoo kuitenkin muuta: Keuruulla on kesäkuun puolessa välissä 2-tason kenttäkilpailut ja samana viikonloppuna on paikallisravit Mäntässä. Ravipäivä on lauantai ja lauantaina on myös kenttäkisojen este- ja koulukokeet. Molempiin haluaisin päästä, saa nähdä miten loppujen lopuksi käy! Raveja en ole ikinä kuvannut, vaikkakin syksyn näyttelyissä otin ensikosketuksen ravikuvaamiseen, sillä yksi varsoista esitettiin ajaen.

4. Näe kaukanakin asuvia kavereita
Mulla on paljon kavereita myös kotikunnan ulkopuolella. Tai no, paljon ja paljon. Muutama hyvinkin tärkeä, joita tulee nähtyä aivan liian harvoin! Tampereella asuu eräs vanha tallikaverini Hanna ja Etelä-Suomessa asuvia LottaaJuuliaa, Alisaa ja Janinaa pitäisi myös käydä moikkaamassa. Etelään lähtiessäni tarvitsisin tosin yöpaikan ja kaiken lisäksi työt tuntuu meillä (tai siis niillä, joilla se työ ensinnäkin on ;D) olevan eri aikoihin. Lisäksi kulkemista vaikeuttaa iki-ihana VR, joka on lakkauttanut junavuoroja meiltä oikein urakalla.


5. Kuvaa niin paljon kuin mahdollista
Hävettää myöntää, mutta tartun kameraan jopa hävettävän vähän - jopa kesäisin. Aina on mukamas jotain muuta hommaa. Nyt pitääkin ottaa itseään niskasta kiinni!

6. Pidä blogi hengissä
Kuten varmasti olette huomanneet, niin kesällä mun kirjoitustahti hidastuu huomattavasti. Ei vain ole asiaa, mistä kirjoittaa. Jospa nyt yrittäisin julkaista edes pelkkiä kuvia, jos muuta kerrottavaa ei ole?

Toisiksi viimeisin ratsastuskerta Katilla lokakuussa 2014 - tämän jälkeen oli vain kisat pari päivää myöhemmin. (C) Minka
7. Ratsasta hevosella, jolla et ole ikinä ratsastanut tai ratsastanut pitkään aikaan
Hieman haastetta peliin ;) Ponilaaksossa ei ole oikein uusia hevosia mulle - paitsi Jolly ja Minty, mutta kaikille taitaa olla selvää miksi en näillä kahdella voi mennä - mutta pidempi, eli vähintään vuoden (< toukokuu 2015) tauko mulla on muutamastakin hevosesta: Lätystä, Liekistä, Katista (tähän en laskenut viime kesäistä vikellystä), Nemosta ja Ruuvista. Tai mistäs sitä tietää, intoudunko ilmoittautumaan jonkin toisen tallin tunnille kesällä!

8. Älä pala
Faktahan on se, että palan todella herkästi, kuten olen maininnutkin joskus. Tänä vuonna on jo yksi palamiskerta, joten yritän vältellä toista. Saa nähdä miten käy, sillä unohdan aina laittaa aurinkorasvaa ja loppukesästä on ulkotöitä tiedossa, eikä auringonpaisteessa työskentely takki/huppari päällä oikein innosta.... :D

9. Käy lenkillä tai urheile muuten vähintään kerran viikossa
Nyt herranjumala se ahteri ylös ja treenivaatteet päälle! Oon aina ollut todella huono ihminen liikkumaan ja yläasteella alkaneet polvi- ja lonkkavaivat ovat myös estäneet hölkkälenkit. Tykkään kyllä juoksemisesta, hölkkäämisestä ja yleisurheilusta muutenkin, siitä kertoo mun monet osallistumiset kaupungin koulujen yleisurheilukisoihin joka vuosi (korkeus- ja pituushyppy sekä juoksu matkoina 60m ja 800m, kerran pari myös kuulantyöntö ollen häntäpäässä ja alaluokilla pallonheitto). Pari mitalia tuli tuolloin napattua, kultaa korkeudesta ja pronssia 800 metriltä, joten harmittaa kun ei ole pitkiin aikoihin päässyt kunnolla urheilemaan!


10. Leivo
Oon jotenkin innostunut leipomaan työssäopin aikana entistä enemmän. Tykkäsin hommasta kyllä aikaisemminkin ja esimerkiksi koulussa tykkäsin tiimissä olla se, joka leipoo sämpylöitä tai muffinsseja. Kotona laiskistun, eikä tule leivottua. Nyt oon jo aikaisin keväällä päättänyt leipovani - ja ehkä tehdä jotain postauksen tynkääkin.

11. Tee lukijoiden toivoma postaus
Harvemmin saan toiveita, mutta mikäli saan toteutettavissa olevan ehdotuksen, niin ehdottomasti sen toteutan! Ei muuta kuin miettimään sopivaa postauksen aiheitta ;)

4 kommenttia:

 1. Olipas kiva postaus ja hyviä toteutuksen arvoisia asioita oot keksiny! :D Itse haluaisin viettää enemmän sellaisen extermpore kesän, mutta pakko sitä on jotain keksiä aina.. Tuo postaus voisi kyllä olla kiva, jossa kerrot, että toteutuivatko nämä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite oon semmosta tyyppiä, että jos en yhtään suunnittele asioita etukäteen niin ei mitään myöskään tule tehtyä. Lahnailen vain sisällä... :D

   Poista
 2. no jo on ämpärilista. kaikki kohdat ei kyllä tuu toteutumaan.......... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei kyllä tuukkaan... Sanoisin, että ehkä 4-5 näistä toteutuu 99% varmuudella :D

   Poista