lauantai 22. lokakuuta 2016

Kakara [Nurmijärvellä]

Tämä postaus hieman venähti näköjään, vaikkei suunnitelmissa ollutkaan kirjoittaa mitään erikoista - kertoa vain lyhyesti, mitä Lotan kanssa oikein teimme viikonvaihteessa. Meillä molemmilla oli siis lomaviikko, joten totta kai käytimme mahdollisuuden hyväksi ja hankinkin viikko sitten junaliput Nurmijärven suuntaan. Sunnuntaina ei tehty vielä mitään ihmeellistä, vietettiin tyttöjen iltaa leffoja katsellen. Katsoimmekin kolme mulle täysin uutta leffaa - Urhean, Tähkäpään ja Frozenin. Kaikista tykkäsin, tosin yritin epätoivoisesti pilata Lotan leffanautinnon kertomalla kuka oli kenenkin hahmon äänenä. Lauri Tähkä ei kuulemma napannut... :D

Maanantaina kuvailin sitten Armia keskipäivän jälkeen. Nukuttiin myöhään ja lahnattiin vielä jonkinaikaa ennen kuin noustiin (tai siis Lotta nousi) ylös ruokkimaan koirat. Illalla sitten lähdettiin tallille ja pääsin ensimmäistä kertaa kolmeen vuoteen vieraan opettajan tunnille! Itse asiassa nyt tarkistin ja muistelisin, että kävin tismalleen samalla päivämäärällä vuonna 2013 Ponilaaksossa ensimmäisellä tunnillani. Tästä kerron kuitenkin lisää omassa postauksessaan. Illalla katsottiin sitten Lotan ja hänen veljensä kanssa Koirahotelli, jonka olinkin nähnyt joskus useampi vuosi sitten. Niin ja katsottiin Jokereiden peli loppuun - pakko muuten paljastaa, että mikäli emme olisi päässeet ratsastamaan, olisi Lotta vienyt mut mun ensimmäiseen lätkämatsiini ikinä.

Tiistai oli päivä, jolle ei oltu suunniteltu mitään. Okei, ei oltu sunnuntaillekaan, mutta nyt lähinnä vain pelailimme joitakin randompelejä puhelimella. Yhden leffan (Kätyrit) jaksoimme katsoa, mutta munkin leffamäärä alkoi olemaan jo niin suuri, ettei vain kyennyt. Käytiin vielä kerran kuvailemassa Armia ja Lotta ottikin minusta ja Armistakin kuvia. Pakko kyllä myöntää, että vaikka kuvattavana olo on ihan mukavaa niin mielummin pysyn siellä kuvaajan roolissa - ei tuo poseeraaminen oikein luonnistu... :D
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8. Päivitin omaan Facebookiini kollaasin, jossa oli myös tämä kuva. Kuvatekstinä lukee "Silloin, kun kuvattavana on ADHD-taipuvainen Armi ja minä niin kuvaajan homma ei ole todellakaan helppo". Noh, kuvaamisen aikana tuli tälläisia hetkiä useampikin... Samainen kuva löytyy myös Instagramista, suunnilleen samalla tekstillä.
9.
10.
11. Moni kuvaa katsonut varmasti luulee, että pidän koirasta kaksin käsin kiinni. Oikeasti rapsutan koiraa oikealla kädellä ja vasemmalla pidän pannasta kevyesti kiinni :)
12.
13.
14.
15.
16.
Kerro toki lempikuvasi!
Mitä te olette tehneet syyslomalla? Vai onko se vasta tulossa?

3 kommenttia:

 1. 4,6,8,13,14 ja 16 olivat ihan huippukuvia! Muutkin kuvat kyllä miellyttivät silmää ;)

  Pm-galleria

  VastaaPoista
 2. Todella ihania kuvia nää! Tykkään erityisesti numeroista 4, 6 ja 13 :D

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia ! Oma suosikki on 4 :)

  VastaaPoista