sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Hevoset 2017 - sunnuntai

Sunnuntaina lähdimme puoli yhdeksän aikoihin keskustasta bussilla kohti messukeskusta. Löysimme hyvin istumapaikat kouluklinikkaa ja -kisoja varten, muutenkin sunnuntai oli paljon hiljaisempi päivä. Päivä tosiaan alkoi Anna von Wendtin kouluratsastusklinikalla. Anna itse ratsasti hevosellaan Denzelillä, joten se toi omanlaistaan kulmaa klinikkaan. Klinikan jälkeen oli sitten EQCode Dressage Trophy kutsuvieras kür -kilpailu, jossa nähtiin hienojakin hevosia.
Anna von Wendt ja hann-r. Denzel

Ei se sunnuntainakaan kaikki ihan putkeen mennyt. Tässä ja kahdessa seuraavassa kuvassa fwb-r. Vandal, seuraavissa kahdessa dwb-t. Sara Enshöj ja pv-t. Donna Princess


Koulukilpailujen jälkeen kävimme syömässä ja lyhyellä expokierroksella palaten kuitenkin nopeasti takaisin kuvausasemiin estekilpailuja varten. Ai miten niin koko viikonloppu meni lähinnä kuvaillessa?

kwpn-t. Felicia
hann-t. Sugar Baby HRH, Youngster Trophyn voittaja
westf-r. Cornet's Dream
rheinl-r. Assonic T
old-t. He'las Estrella
pv-r. Alicante, paras 7 vuotias
pv-r. Carambola
kwpn-t. Sugar Baby HRH
hann-r. Cassius D
holst-t. Lasdiema
pv-r. LRK Artas, Tammer Trophyn voittaja
holst-r. Niagaro
holst-t. C-Incantha


Ja se mitä olin odottanut eniten estekisojen ohella: 3 vuotiaiden suomenhevosten varsanäyttelyn finaali. Tämä on ollut ehdottomasti suosikkiohjelmani kolmisen vuotta, sillä näyttelyt ja varsat ovat "salainen" kiinnostuksenkohteeni. Ja koska kyseessä on suomenhevoset, niin siinä on vielä yksi hyvä syy lisää! :D
sh-t. Ypäjä Liisa, sijoittui toiseksi
sph-o. Merimaan Ruhtinas, oma suosikkini! Oli lopulta neljäs
Viikonlopun viimeinen ohjelmanumero oli working equitation esitys. Ajattelimme katsoa vain vähän ja siirtyä sen jälkeen jälleen expon puolelle, mutta katsoimmekin koko shown. Noh, se oli kyllä mielenkiintoista seurattavaa, pakko myöntää. Ei ihan joka hevosen ja ratsastajan juttu! Vielä viime hetkillä kävin ostamassa Hankkijalta aikaisemmin sovittamani ratsastushousut ja kukkaro kyllä huutaa edelleen tyhjyyttään budjetin ylittyessä reilusti.. Toivottavasti on hyvät myös ratsastaessa, toivottavasti saisin niistä mahdollisimman pian kuviakin :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti