maanantai 18. syyskuuta 2017

Kooste Summer Bucket Lististä

Kesän alussa tein itselleni pienen Summer Bucket Listin, joka oli tehty vain suuntaa antavaksi. En siis todellakaan ottanut stressiä siitä ja monesti unohdinkin koko listan olemassaolon. Nyt kuitenkin sain vihdoin katsottua kohdat läpi ja pohdittua, että mitäs kaikkea sitä tulikaan tehtyä!

1. Tehdä töitä
Töitä tuli tosiaan tehtyä, vaikkakin vapaapäiviäkin oli rutkasti enemmän mitä esimerkiksi viime kesänä. Työpäivät eivät myöskään autokoulun takia olleet aivan täysiä, mikä jäi hieman ehkä harmittamaan. Mutta siihen nähden, että mulla oli jos jonkinlaista menoa koko kesän, tuli ihan mukava tili lopulta kerättyä :)
Juuri 18 vuotta täyttänyt! (C) Lotta
2. Juhlia 18 vuotispäivää
Noh, mitenkään hassummin päivää ei juhlittu. Päivä nimittäin kului ystäväni pikkuveljen rippijuhlissa :D Näistä juhlista en olekaan tainnut puhua kertaakaan tai julkaista muutenkaan kuvia. Olin siis osin vieraana ja osin vastaamassa valokuvista. Hauska päivä oli, mutta toisaalta myös todella raskas. Heräsimme ystäväni kanssa jo aamukuuden jälkeen ja olin ihan poikki jo neljän jälkeen. Heti kun vieraat olivat lähteneet, vaihdoin rennompiin vaatteisiin ja harkitsin jo päiväuniakin. Synttäreitä juhlittiin varsinaisesti vasta 1,5 kuukautta myöhemmin mökkireissun merkeissä todella pienellä porukalla :)

3. Saada ajokortti
Kortin saaminen venyi hieman suunnitellusta. Ensimmäinen inssi jäi todella pienestä kiinni, joten ajoluvan sain vasta leiriä seuraavalla viikolla. Sinäänsä harmillista, että meillä on ajokokeita vain torstaisin, sillä ne ovat aivan täynnä joka viikko.. Mutta lupa tuli ja varsinainen korttikin tuli postissa viikkoa myöhemmin!
Ihmettelen edelleen, että miten tuo mun istunta voi näyttää tuolta, vaikka sitä ennen olin ratsastanut vajaat 10 kertaa tämän vuoden puolella :D (C) Lotta
4. Mennä ensimmäistä kertaa leirille täysin vieraalle tallille
Check. Eikä ollut mikään turha reissu tämä! Sain paljon uusia kavereita ja ehdottomasti menisin tuolla porukalla uudestaankin. Paljon uusia juttuja ja tuntuu, että mun ratsastus on vain parantunut Vuohimäen leirin jälkeen.
5. Mennä festareille
Koettu on. Weekend Festivalin viikonloppu on yksi parhaita elämässäni ja varmasti paras tälle vuodelle! Tietysti sielläkin oli omia huonoja puoliaan, mutta pääosin koin reissun kyllä todella hyväksi.

6. Mennä piknikille
Eipä tullut mentyä, vaikka puhuttiin tästä kyllä sekä Juulian että Lotan kanssa, kuin myös työkaverinikin kanssa.

7. Mennä pitkästä aikaa huvipuistoon
Tämä koki saman kohtalon kuin piknik. Paljon puhuttiin, mutta ei saatu aikaiseksi.

8. Lukea kirjoituksiin
Suoraan sanottuna en lukenut kesän aikana kirjoituksiin kertaakaan. Aloitin opiskelun vasta koulujen alkaessa. Mullahan tosiaan tänä syksynä on äidinkieli ja lyhyt matikka, joista varsinkin jälkimmäistä pitäisi vielä treenata. Äidinkielestä on tekstitaidon koe jo takanapäin!

9. Tehdä jotakin, mitä et olisi uskonut tekeväsi
Tämä kohta ei tainnut täyttyä. En ainakaan usko niin. Vielä listaa tehdessä mun päässäni oli tähän sopiva ajatus, mutta tavallaan oli onnekasta, ettei se edennyt ajatusta pidemmälle :)
(C) Sini
10. Kokeilla jotakin uutta
Kyllä vain. Leirillä uitto oli mulle uutta, lisäksi festarivisiitti ja ensimmäinen reissu ulkomaille pääsee ehdottomasti uusien kokeilujen listaan. Niin ja käytin metroakin ensimmäistä kertaa! Moni ei tuota tuntunut uskovan, mutta ei sitä ole juurikaan Helsingissä tullut käytettyä julkisia aikaisemmin, yleensä kävellen tulee kuljettua. Metroa olen nyt käyttänyt yhteensä neljä kertaa ja uskokaa tai älkää, ratikkaakin muistan käyttäneeni yhtä monta kertaa!

11. Liikkua
Kovin paljoa ei tullut liikuttua loppupeleissä. Tietysti sitten kun johonkin lähti, esimerkiksi tuo Tallinnan reissu, niin liikuntaa tuntui saavan viikon edestä. Töissä tuli käveltyä oikeastaan koko ajan ja kyllä sitä tuli muutaman kerran lähdettyä lenkillekin.
12. Käydä raveissa
Kyllä vain! Piti käydä myös Oriveden paikallisraveissa, mutta ei tullut lähdettyä. Raveissa on vähän omanlaisensa tunnelma ja kävisin ehdottomasti useamminkin, mikäli se vain olisi mahdollista.

13. Pyyhkiä kamerasta pölyt
Kovin paljoa en tänäkään kesänä kuvaillut. Toki oli nuo kahdet juhlat, leiri ja oli kamera mulla Tallinnassakin mukana. Puoliksi suoritettu? :D

2 kommenttia:

  1. Sun kesä kuulosti kyllä tämän postauksen perusteella varsin kivalta! :) Niin ja hei, onnea ajokortista!

    VastaaPoista