tiistai 5. heinäkuuta 2016

Lähtölaskenta

Hieman yllätyin, kun äiti tänään tuli sisälle postin kanssa ja ilmoitti, että tallilta oli tullut postia. Heti tiesin, että mistä oli kyse, vaikka olinkin odottanut sitä vasta ensi viikolle. Nimittäin leirikirjettä.
Käytän hienosti viime vuoden kuvaa, koska mikään tästä ei ole muuttunut: leiri alkaa tuona päivänä ja loppuu tuona päivänä. Ainut ero on se, että pakkauslista uupuu vielä! :D
Kirje oli pysynyt täysin samana, joten en vaivautunut edes lukemaan sitä. Ei sillä, että olisin aikaisempina vuosinakaan lukenut sitä ajatuksella - ehkä ensimmäiselle ratsastusleirilleni mennessä, mutta siitäkin on aikaa jo yli neljä vuotta. Leirikirje aloittaa jonkinlaisen lähtölaskennan leiriviikkoon ja päiviä näyttäisi olevan enää 19 jäljellä, joista suurin osa kuluu töissä. Itse asiassa töissä menee luultavasti 10 päivää ja reissussa kolme. Olo tuntuu ihan siltä samalta pikkutytöltä kuin muutama vuosi sitten, vaikka leirin ylivoimaisesti vanhin olenkin. Joka ei kylläkään haittaa yhtään, tulen hyvin toimeen lähestulkoon jokaisen kanssa ikään katsomatta.
En tiedä kuinka paljon olen tämän kesän leiristä puhunut, aika vähän omien muistikuvieni mukaan. Leirinä on tänä vuonna 8. leiri, joka on muistaakseni saman tasoinen kuin viime vuodenkin leiri. Pääosin porukka on tuttua nimellisesti, osan kanssa olen ollut tekemisissä sitten enemmänkin tallilla. Ponilaaksolaisia onkin mukana muutama ja tietääkseni vain yksi, joka ei ole ikinä tallilla käynyt. Ikähaarukka oikeastaan aika samaa mitä viime vuonna, vanhin 17 vuotias ja nuorin taitaa olla 14 vuotias. Tasoltaan porukka eroaa aika paljon, osa on hypänny enemmän ja osa vähemmän, osa ei ole kisannut lainkaan tai vain startin pari ja taitaa joukossa olla pari "on-off" -harrastajaakin. Yhteensä meitä on se 9 leiriläistä, ellei viime hetken ilmoittautujia ole tullut mukaan.
(C) Roosis
Toivotaan hyviä leirisäitä! Tässä juuri selailin säätiedotuksia, ja leiriä edeltävällä viikolla alkaa sää selkenemään tämänhetkisestä. Toistan varmasti itseäni, mutta jatkuva sade vie sitä fiilistä. Hieman omaa leirifiilistä vie se, että en saa sukeltaa uidessani. Tämä siis tarkoittaa sitä, että veteen mennään kahlaamalla... Syy tähän löytyy mun korvasta, sillä toinen korvatulehdus ei kuulu mun "pakko saada/tehdä" -listalleni :D Talviturkin heitto tapahtuu siis tänäkin vuonna vasta leirillä - jos siis olen tarpeeksi terve siihen mennessä.
Mitä sitten odotan leiriltä? No tietysti uusia kavereita, uusien asioiden oppimista ja kuvaamista. Haluan kehittyä kuvaajana, mutta täällä kun ei ihan joka viikko noita kisoja ole joissa käydä kuvaamassa ja kovin kauas en pääse, joten leiriviikko on hyvä aika oppia paremmaksi. Kankia olisi kiva kokeilla taas pitkästä aikaa ja haluaisin päästä oikeasti eroon tuosta mun lievästä ilman satulaa -kammosta.
(C) Pinja N.
(C) Minka P.
(C) Roosis
Leirin varaus viime vuonna... Ai että. Marraskuussa puhuttiin kesken tunnin hetki tulevasta leirikesästä tehtävän ohessa ja kysyin tuolloin Marjolta, että onko heinäkuun leireissä mitään sopivaa mulle, vähemmän hypänneelle ja kouluratsastajalle. Tästä sitten alkoi puiminen WhatsAppissa, että mille leirille mennään ja pari muuta pikkujuttua. Muistan viikko pari myöhemmin tallille tullessani alkaneeni raapustaa Lotan osoitetta ja puhelinnumeroa paperille, jonka annoin sitten Kirstille sanoen tulevani itsekin samalle leirille. Alunperinhän meidän piti mennä 7. leirille, mutta aika äkkiä sain viestin, että pääsisimmekö 8. leirille, jolla olisi paremmin ikäistämme porukkaa. Mikäs siinä, oltiin mietitty molempia leirejä eikä kellekään ollut mitään väliä kummalle mennään.

Olitko jo omalla leirilläsi vai menetkö vasta kesän viimeisille? Vai jätitkö tänä vuonna menemättä?

4 kommenttia:

 1. Leirikirjeen saapuminen on kyllä aina yhtä jännittävää! :D Itsekin yllätyin totaalisesti sen saapuessa postilaatikkoon! Itselläni on vielä edessä päin tämän kesän ratsastusleiri, mutta kauaa ei tarvitse kuitenkaan odotella, kun leiri alkaa jo ensi viikolla :) Sitä odotellessa.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää leiriä sulle! Toivottavasti säät suosii :)

   Poista
 2. Olin vitosleirillä ja oli kyllä ihan huippu leiri! :D Leiriläiset, leiriavustajat ja koko muu henkilökunta oli mukava. Me saatiin mennä leirillä leirikisat ilman satulaa ja suunnilleen puolet niin teki. Sen lisäksi mentiin kaksi tuntia ilman satulaa esteitä. Toivottavasti pääset eroon lievästä ilman satulaa -kommostasi! Kivaa leiriä sulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että viihdyit! Kiitos tsempeistä :)

   Poista