torstai 22. joulukuuta 2016

Syksyn puhelinkuvat

Pitkästä aikaa puhelimen tyhjennystä! Mun syksyyn on mahtunut yllättävän paljon kaikkea: oon käynyt Nurmijärvellä, kokeillut uusia juttuja, tehnyt töitä ja harrastanut. Koulussa on tullut vastaan paljonkin uusia juttuja, osa mukavia ja osa ei niin mukavia. Mitä kaikkea sitten on tullut tehtyä niin, että siitä on otettu kuva talteen? Yritin jaotella kollaasit vähän aiheittain, eli tällä kertaa kuvat eivät olekaan aikajärjestyksessä. Toivottavasti postaus näyttää suht järkevältä myös mobiililla, silläi kokeilen ensimmäistä kertaa hieman erilaisempaa kuvien asettelua :)
5. Nurmijärven ratsastuskoulun satulahuoneessa oleskeli todella mukava ja kiltti koira, jota olisin voinut jäädä rapsuttelemaan koko loppuillaksi! (C) Lotta 7. Käväisin tässä pari viikkoa sitten Keuruulla yhden yön reissulla tallin jälkeen, jolloin tehtiin koulujuttuja Netan kanssa yhden päivän verran.
9-11. Mun tämänhetkisiä lempibiisejä Spotifystä, uusimpana tuo Mikael Gabrielin Loistat Pimeäs, jota onkin tullut kuunneltua koko päivä. Mikael Gabriel muutenkin on mun tämän vuoden yksi kuunnelluimpia artisteja ja keväällä olenkin menossa Miklun keikalle Jyväskylään! 12-13. Junamatkailu on viimeisen puolen vuoden aikana tullut todella tutuksi ja tänä syksynä olenkin mennyt kahdesti taajamajunalla, kolmesti Intercityllä ja kerran lähijunalla Helsingissä. Nämä kerrat ovat yhdistettynä kahteen reissuun. Keväällä tulen myös käyttämään ahkerasti junaa kodin ja Jyväskylän välillä. Ensimmäisessä kuvassa olen tulossa Riihimäeltä Tampereen suuntaan ja jälkimmäisessä olen menossa Keuruulle. 14. Keuruulla näin marraskuussa ensimmäistä kertaa leirin jälkeen paria leirikaveria kunnolla. Paria olen satunnaisesti nähnyt tallilla, mutta se on jäänyt todella pintapuoliseksi keskusteluksi. 15. Olen ihastunut nyt syksyllä Ben&Jerry's -jäätelöihin. Kuvan jäätelö tosin ei ole suosikkini, joka on Cookie Dough S'wich Up.
Tässä onkin pari kollaasia, joissa näkyy kouluun ja töihin liittyviä juttuja. Kuvissa 17-19. näkyy kuvia meidän Pop Up -ravintolajaksosta, jolloin me hotelli-, ravintola- ja catering -alan toisen ja kolmannen vuoden opiskelijat pidimme ihan omaa ravintolaa pystyssä kymmenen viikon ajan. Jakso oli todella raskas, mutta sitäkin opettavaisempi. Kuvissa 21-24. näkyy sitten työssäopin ajalta muutama kuva, jotka tiivistävät aika hyvin mun kuuden viikon jakson.
Tässä vielä pari kollaasia koulu- ja työjuttuihin liittyen. Mun hommiinhan kuului siis salipuoli eli kassan käyttö, tarjoilu jne. Kerran tein sitten osin itse oman ruokani ja selvisin hengissä räjäyttämättä paikkaa. Olen siis aika käsi keittiössä, enkä koe oloani siellä kovinkaan luontevaksi. Ruoka oli kuitenkin taivaallista ja sainkin 3-4 kertaa viikossa nauttia burgereista, lehtipihveistä, kebabeista ja keitoista. Kuvassa 28. näkyy muistaakseni ensilumia, jotka olivat sataneet wanhojen harjoitusten aikana.

4 kommenttia:

 1. Oi vitsit, olisi kyllä huippua päästä myös johonkin Miklun keikalle! Todella kiva tää postaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo itsekin olin heti Mikaelin ilmoittaessa Himmee-kiertueesta aikaisemmin syksyllä, että tuonne mä haluan kun asunkin keikkakaupungissa. Ja kyllähän silloin heti kello yhdeksän lippujen tullessa myyntiin niin koulussa ne ostin... :D

   Oon ymmärtänyt, että lippuja olisikin vielä myynnissä eli hopi hopi vaan ostamaan ;)

   Poista
 2. Tosi kiva postaus! :) Kuvat oli tiivissä paketissa, eikä ollut mitään ns. "turhaa" mukana, niin oli kyllä tosi sisällökäs postaus :)! Nälkä tuli tuosta hampurilaiskuvasta... :D
  Hyvää joulua! :)

  VastaaPoista