tiistai 20. tammikuuta 2015

Suunnitelmia kesälle

Näin vuoden alussa on hyvä alkaa miettimään seuraavaa kesää ja sen suunnitelmia. Kamalasti suunnitelmia mulla ei ole, mutta muutama teillekin jaettava multakin löytyy. Kirjoittelin tämänkin jo joulukuussa, ja tän piti olla osa joulukuun erikoispostauksia, mutta jostakin syystä tää jäi luonnoskansioon roikkumaan... Mutta tässä tää nyt olisi, pienten muokkausten kera! Kertokaa ihmeessä kommentteihin myös teidän suunnitelmia kesälle 2015!

1. Ratsastusleiri

Mun kesän ehdoton kohokohta on ratsastusleiri heinäkuussa. Viime kesänä ensimmäinen ilta meni tuijotellessa aikataulua seinällä, mutta nyt kaikki on edes jonkinmoisessa muistissa. Tuntilistojen saapuminen on varmaan samanlaista mylläkkää kuin viime kesänä ja vapaa-ajan voikin käyttää taas nukkumiseen, valokuvien katsomiseen ja kirota kuinka huono istunta tai hirveä ilme jossakin kuvassa itsellään on. Toivottavasti keksitään seuraavan leiriporukan kanssa yhtä kuvaava nimi meille kuin edellisen porukan (Ponilaakson #lintas 2014) kanssa. Leiri voi vielä vaihtua, sillä tällä hetkellä leirille on ilmoittautunut vain muutama ihminen - laita ihmeessä kommenttia jos satut tulemaan Ponilaakson 9. leirille (yleis-/esteleiri heB) heinäkuun lopussa! Sitä en sitten tiedä mille leirille meidät tuupataan jos tuohon ei tule enempää porukkaa.

2. Nähdä kavereita

Viime kesänä en nähny kavereita juuri ollenkaan riparin jälkeen: Roosan ja toisen parhaan kaverini näin pariin otteeseen, mutta esimerkiks Roosista en nähnyt ennen koulun alkua kertaakaan. Ensi kesänä suunnitelmissa onkin polkaista keskustaan niin usein kuin mahdollista, ja jäädä vaikka mahdollisten kesätöiden jälkeen pyöriskelemään kavereiden kanssa sinne.

3. Käydä parissa huvipuistossa







Koskaan ei ole liian vanha huvitteluun, vai mitä? Ite ainakin rakastan huvipuistoja, mutta "hurjat" laitteet saa mut voimaan pahoin: tai ainakin Särkänniemen Take Off on semmoinen, johon en kyllä enää toiste mene! Kovin hurjahan se ei ole, mutta sai mut todella huonovointiseksi vaikka oli muistaakseni toinen laite jossa olin kaksi kesää sitten kaverini kanssa... Powerparkin Pegasus on pahempi, eikä saanut mua yhtään voimaan pahoin. Todennäköisimmät puistot taitavat olla Linnanmäki ja Powerpark. Kai Korkeasaarenkin voi laskea huvipuistoksi? Sekin ois nimittäin taas ihan jees kohde. Tää kohta taitaakin toteutua ainakin osittain jo keväällä, mutta totta kai kesälläkin pitää huvittelemassa käydä!

4. Kesätyöt

Mulla ei oo vielä mitään varmuutta meenkö ensi kesänä kesätöihin, mutta oishan se kiva keino kerätä rahaa ensi vuoden koulukirjoihin joihin uppoaa varmaan omaisuus! Sen voin vannoa, että suhteellisen hyvästä palkasta huolimatta en mee toiseksi kesäksi mansikkamaalle..! Laittakaapa ehdotuksia tähänkin kohtaan kommenttiboksissa.

6 kommenttia:

  1. Oliko tuo 2014 leiri mihin menit viime kesänä niin este- vai yleisleiri?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Leiri oli yleis-/esteleiri, ehkä enemmän estepainotteinen :)

      Poista
  2. Oisin ittekki tulossa toho yleis-esteleiriin, mutta voisikko kertoo vähä et kuinka monta tuntii hypätää ja mennää koulua. Onko leikkitunteja ja mennäänkö maastoon? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin tuolla viime kesäisellä yleis-/esteleirillä hypättiin joka päivä. Koulutunnin tilalla oli kahtena päivänä joko maasto/leikkitunti. Harmi kun oon poistanu vanhan blogin jossa oli tää leiripostaus, muuten olisin linkannu sen tähän! :)

      Poista
  3. Okei! :) Ite varmaan meenki tuoho 7. leirille:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Määki tuun siihen! Minkä ikänen oot? Onko sulla jotain blogia tai tubekanavaa? Haluisin tutustuu jotenkin näihin jotka sinne tulee...

      Poista