lauantai 18. huhtikuuta 2015

Vielä kerran messuilta: kuvia

Messupostaukset pursuavat varmasti kaikilta jo korvista, mutta kuten lupasin aikaisemmin viikolla, julkaisen vielä lisää kuvia messuilta. Läheskään kaikkia kuvia en tule julkaisemaan, eikä kaikista hevosista tullut otettua edes kuvia. Jos olet missannut varsinaisen messupostauksen, niin se löytyy täältä.

Osaa kuvista jouduin muokkaamaan aika reippaallakin kädellä, sillä putken mitan vuoksi jouduin lähentämään kuvia aika paljon. Toivottavasti näistä saa edes jotakin selvää! :)


rp-t. Hannelore II
rp-t. Accino WE
rp-r. Icarus v.d. Vondelhoeve
ISH-r. Two Tone Fred
Rakastuin tähän poniin täysin, tuo päänmerkki nimittäin on aivan ihana! rp-t. Tirol
Poni Trophyn toiseksi sijoittunut tunt-r. Beltin
Poni Trophyn kolmanneksi sijoittunut ISH-r. Two Tone Fred
Poni Trophyn viidenneksi sijoittunut tunt-r. Rockstar
trak-t. Matrica
BWP-t. Evita v.h. Muggebos
old-t. Eldehna

Hearty Höjris
lv-r. Karl Adam (enn. 13,2aly)


Jälleen yksi kaunis päänmerkki!
sph-o. Kuun Kulkuri (i. A.T. Ukko-Myrsky - ei. Hilurin Lento) varsanäyttelyn viides
sh-o. Hurja-Tuli (i. Hurja-Ero - ei. Poika-Siro) varsanäyttelyn neljäs
sh-o. Meren Ahti (i. Köppinen - ei. Horna) varsanäyttelyn voittaja

sh-o. Valon Oliver (i. Murron Valo - ei. Rick) varsanäyttelyn toinen. Mun suosikkini finalisteista


Kamera ei meinannut pysyä tämän parivaljakon perässä - näistä tulikin otettua eniten kuvia koko viikonlopun aikana muihin verrattuna!

2 kommenttia:

 1. Mielettömän hienoja kuvia oot ottanu! Ihastuin varsinkin tuohon 20. kuvaan! :) Jotenkin kiva, kun vain laukkaava ratsukko on "selvänä" ja tuo liikekin näyttää todella kivalta kuvassa. Huippua, kun olet jaksanut laittaa miltei jokaiseen kuvaan ratsun nimen ja jopa rodun, oot selvästikin nähny vaivaa tuon asian suhteen! :D

  welifedream.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Noihin hevosten nimien etsimiseen meni kyllä pitkä tovi, sillä Equipessa ei ollut lähtöaikoja merkittynä, joka olisi ollut helpottamassa. Piti käyttää Equipea ja Sukupostin kuvia yhdessä varmistaakseni, että olihan nyt varmasti tämän hevosen nimi tämä. Harmittaa vaan kun tuota kimoa ei löydy Sukupostista lainkaan, niin jäi rotu vähän auki. Sen verran sain selville, että isä on KWPN. Tuon shiren nimenkin näin tänään jossakin, mutta en jaksanut enään etsiä sitä - Zitaksihan tammaa kutsutaan :)

   Poista