torstai 17. joulukuuta 2015

Luukku 17# Päiväni kuvina


Vielä ehtii julkaista tämän päivän luukun! Päivän luukku siis hieman venähti, sillä yritin saada tehtyä koulutehtäviä pois alta - niitä olisi nytkin vielä tehtävänä muutama... Noh, jospa sitä huomenna saisi niitä tehtyä. Mutta nyt luukkuun, joka onkin päiväni kuvina! Mun piti tehdä tämä jo viime viikolla, mutta unohdin sen, joten toteutin sen sitten eilen. Kuvia napsin yllättävän vähän, mutta parempi sekin kun ei mitään.

6.35 soi herätys. Väsymys kuitenkin voittaa ja torkahdan vielä hetkeksi. Lopulta havahdun hereille 6.48, jolloin nousen ylös ja teen tavalliset aamutoimeni eli syön aamupalaksi jogurttia, pesen hampaat, vaihdan vaatteet ja meikkaan.

7.15 olen valmis lähtöön. Aikaa on kuitenkin tavallisesta poiketen kivasti, joten päätin käyttää ajan hyödyksi siivoilemalla hieman huonettani, sillä Keuruulla asuva kaverini oli tulossa yöksi koulun pikkujoulubileiden jälkeen. Otin myös vaatteet esille iltaa varten.

7.33 istun autossa matkalla koululle. Katuvalojen alkaessa muutamaa kilometriä myöhemmin alan lukemaan ruotsin kokeeseen, joka olisi ensimmäisellä tunnilla. Koululla olen 7.55 ja jatkan ruotsin lukemista. Koko koealuetta en kuitenkaan kerennyt käymään läpi, joten kokeeseen lähdin hieman ristiriitaisin fiiliksin.

8.35 olin jo käytävällä odottelemassa luokkakaveria kokeesta. Koe vaati enemmän päättelyä, etenkin jos osasi jo yläasteella ruotsia, sillä siinä kysyttiin ihan perus numerot, kysymyssanat ja joitakin keittiöön liittyviä sanoja. Hetkeä myöhemmin lähden kaverini kanssa vaihtamaan keittiövaatteita pukkariin ja 8.54 olimme jo valmiita lähtien yläkertaan.


Alun työnjaon ja muun höpöttelyn jälkeen söimme hieman edelliseltä päivältä jääneitä muffinsseja, toscakakkuja ja joulutorttuja. Varsinaisiin hommiin pääsimme 9.40. Emme tällä kertaa leiponeet tai tehneet muutakaan ruokaa, vaan teimme keittiöön joulusiivouksen. Itse siivosin luokkakaverin kanssa pientä koristevarastoa, jossa säilytämme esimerkiksi servettejä. 11.02 lähdimme kaverini kanssa syömään.


Takaisin siivousurakan pariin pääsin 11.25. Jatkoin parien nimikylttien parissa, jonka jälkeen vielä järjestelin opettajan kanssa ja veimme turhia tavaroita kellariin. Pääsimme tunneilta hieman aikaisemmin, kello 13.10, joten vaatteiden vaihdon jälkeen meillä oli hyppytunti ennen valinnaisia liikuntatunteja. 13.20 olin itse valmis, mutta odottelin hetken kaveriani tämän vielä vaihtaessa vaatteita.


Koska emme jaksaneet lähteä mihinkään reiluksi puoleksi tunniksi, niin noin 13.30 vietimme aikaa koulun kahviossa jutellen luokkakavereiden kanssa ja mutustellen pipareita. Puolta tuntia myöhemmin eli 14.00 lähdimme kävelemään uudelle jäähallille, jossa meillä olisi liikuntatunti. Liikunnassa meillä oli jäähallin eräällä isolla käytävällä jalkapalloa. Alkulämmittelyinä oli mulle tuttu karhukävely ja muutamia muita liikkeitä.



Pääsemme liikuntatunneilta väistämättä aina todella ajoissa. Tänään pääsimme vielä aikaisemmin kuin ennen, jo kello 15.15. Lähdemme kävelemään hiljokseen koululle päin, mutta noin puolivälissä matkaa meitä alkoi lapsettaa hieman ja jäimme jonkinlaiselle leikkikentälle. Kello 15.40 olen kaverini kanssa jo autossa matkalla kotiin. 15.50 olimme kaupassa ostamassa ruokaa illaksi ja aamupalaa aamuksi ja kotona olimme 16.30.

Kotona söimme ja laiskottelimme ennen kuin 17.45 aloin vaihtamaan vaatteita ja muutenkin laittautumaan iltaa varten. Tässä tapauksessa laittautuminen tarkoittaa vain hiusten harjaamista. Hiukset tuntuivat alkuun todella räjähtäneiltä, sillä olin pitänyt niitä kahdella letillä lakalla kuorrutettuna. Vaatteetkin olivat mulla todella simppelit, uusimmat farkut ja valkoinen toppi. 18.12 olin valmis, mutta jälleen odottelin kaveriani.



18.50 lähdimme kohti paikallista yökerhoa, jossa koulun pikkujoulut järjestettiin. Olimme hieman myöhässä aikatauluista, mutta toisaalta se ei haitannut yhtään. 19.15 olimme perillä ja paikalla oli aika hiljaista. Populaa alkoi kuitenkin tulla pikkuhiljaa illan mittaan ja tanssilattiallakin oli jo aika kova tungos! Ajattelin selviäväni koko illan ilman mitään juotavaa, mutta pian löysin itseni tiskiltä hakemassa juotavaa - nimittäin vettä. Alaikäisillehän ei saa anniskella ;)

22.40 alaikäiset "potkittiin" pihalle tiloista. Olo oli pirteä, mutta autoon päästyämme noin kello 22.47 iski se kovempi väsymys. Hereillä kuitenkin pysyttiin ja kotona oltiin kello 23.07. Menin lähes heti nopeaan suihkuun ja 23.18 olinkin takaisin omassa huoneessani kaverini selaillessa Twitteriä. Selailtiin vielä kaikki mahdolliset somekanavat, kunnes sammutin valot 23.50. Uni tuli todella nopeasti, olihan takana ollut aikas raskas päivä. Ja uskokaa tai älkää - heräsin tänään suht virkeänä! Kaikista ei kyllä voinut sanoa samaa, sillä yrittäjyystunneilta puuttui todella paljon porukkaa.

Piditkö hieman erilaisemmasta postauksesta? Haluatko näitä lisää tulevaisuudessa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti