perjantai 18. joulukuuta 2015

Luukku 18# Kavereiden suusta


Pyysin muutamaa kaveriani kuvailemaan vapaasti, joko pitkästi tai lyhyesti, miten tutustuimme ja millainen olen ihmisenä. Kuten varmasti saattaa huomata, niin molemmat joilta kysyin asiaa sattuvat olemaan hevosihmisiä... Heh... Molemmat kirjoittaneet ovat mulle suht uusia tuttavuuksia, mutta molempien kanssa olen oikeastaan päivittäin tekemisissä edes jotakin kautta. Mutta nyt niihin teksteihin!

(C) Lotta Eskelinen
Senja on hauska, mukava ja tosi ihana ystävä. Senja on tietyllä tavalla muodostunut minulle tärkeäksi, vaikka ei ollakkaan ikinä tavattu. Onneks tämäkin tulee ensi vuoden puolella korjaantumaan, kun nähdään ehkä Hevosmessuilla, mutta viimeistään leirillä kesällä :3
Ollaan paljon juteltu isommassa ryhmässä ja sitten vielä enemmän meidän parin henkilön wappiryhmässä. Wappiryhmässä Senjaan on päässyt tutustumaan paremmin ja varsinkin parina yönä on kyllä ollut hauskaa, kun kuvia ja juttuja satelee :D Senja on myös auttanut paljon oman blogini aloituksen kanssa, kun olen itse epäillyt hirveästi omia tekeleitäni.
Senjalta löytyy huumorintajua. Ja aivotkin, ehkä.. (toim. huomio: kyllä ne löytyy ;)) Apua, vinkkejä ja tukea saa aina, kun sitä tarvitsee. Ja oikeat sanatkin tuppaavat löytymään. Senja on myös mahtavaa snäppiseuraa, välillä niitä lähetelläänkin ihan urakalla. Tylsinä hetkinä voi vain lähettää snäpin ja yleensä semmoisen saa nopeasti takaisinkin :D
Senja on varmaan valehtelematta yksi ainoista ystävistäni, jolle voin kertoa kunnolla asioistani. Välillä minun on vaikea joistain asioista sanoa, tai edes kirjoittaa, sekä olla oma itseni. Senjan kanssa nämä on onnistunut ja toivottavasti jatkossakin onnistuu yhtä hyvin.


Netta
Ottaen huomioon, että tutustuimme Senjan kanssa heinäkuun lopulla ratsastusleirillä niin ollaan ystävystytty hirveän nopeasti ja meistä on tullut hyvin läheisiä. Senja on hauska, luotettava ja täysin heppahullu. Meillä ei ole koskaan tylsää ja ehkä huonoin puoli on se, että en pääse eroon Senjasta edes ratsastustunnilla (toim. huomio: keväällä tulee pidempiä aikoja jolloin ei tulla näkemään, sillä menemme työssäoppimaan eri paikkakunnille) ;D Meillä on myös omia inside juttuja, kuten kylmiö ja oljut, mutta ei niistä sen enempää. Ja näytämme monen luokkakaverimme mielestä kuulemma todella samalta, vaikka meissä ei meidän mielestä ole yhtään samaa näköä.

Avasiko näiden "vierailevien kirjoittajien" tekstit yhtään sitä asiaa, että millainen ihminen olen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti