torstai 24. joulukuuta 2015

Luukku 24# Jouluinen kuvapostaus


Vaikka lunta ei näin jouluksi tullut meillekään, niin olen pitkin päivää napsinut jouluisia kuvia, vaikka suurin osa jääkin julkaisematta todella pahan kohinan vuoksi. Kova oli yritys niiden pelastamiseksi, mutta eipä onnistunut - tulipahan opittua, että niitä asetuksia voisi katsoa hieman tarkemminkin... Tämän postauksen myötä hiljenen loppuvuodeksi - ainakin toivon mukaan - ja luultavasti seuraava postaus tulee loppiaisviikolla ratsastustuntien taas alkaessa, ellette halua jotain omaa postaustaan joululahjoista - sellaisen teko on nimittäin aivan mahdollista. Kertokaa toki mielipiteitänne tästä joulukalenterista ja blogivuodesta sekä ehdotuksia ja toiveita koskien ensi vuoden postauksia! :)Hyvää joulua kaikille!

4 kommenttia:

 1. Tykkäsin sun joulukalenterista, luukut oli hyvin toteutettuja ja suurin osa mielenkiintoisiakin. Joululahja postaus olisi kiva, itse ainakin tykkään lukea niitä:)
  Ensivuoden postausehdotuksista en osaa muuten sanoa, mutta luin yksi päivä jotain vanhempia postauksia(oon lukenu blogias vasta viimekuusta ja anona senkin aikaa:D) ja kommenteissa joku tais ehdottaa jotain ratsastustallien "tastaus" tai mielipide juttua, se vaikutti kiinnostavalta, vaikka toteutus varmaan onkin vähän hankalampi juttu..:/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!

   Tuo ratsastuskoulujen ns. testaus olisi itsellenikin oikein kiva lisä ensi vuodelle. Ihan toteuttamisen arvoinen idea, mutta varmasti helpompi toteuttaa esimerkiksi pääkaupunkiseudulla (vrt. lähin talli missä järjestetään tunteja joista voisin kirjoittaa on n. 35km). Kaikella todennäköisyydellä olen itse myös töissä, samoin vanhempani jotka luonnollisesti olisivat kuskina. Mutta katsotaan jos ainakin yhdelle uudelle tallille pääsisin! :)

   Poista
 2. Joo tee lahjojen esittely :)

  VastaaPoista
 3. Lahjojen esittely tottakai!!!
  Ja sitten tee joltain ratsastustunnilta postaus jossa kerrot tunnin tapahtumat hevosen/ponin näkökulmasta!��

  VastaaPoista