tiistai 22. joulukuuta 2015

Luukku 22# Linkkaa blogisi -esittelyt


Blogeja linkattiin yllättävän monta ja joukossa oli niin mulle tuttujakin kuin myös aivan vieraita. Karsin muutaman blogin pois ja tähän postaukseen linkkaan kaikista neljästätoista kommentteihin linkatuista blogeista yhdeksän, jotka todellakin kannattaa ainakin vilkaista.


15-vuotiaan tytön ja kahden tamman arjesta ja seikkailuista kertova blogi

Juulian Siivetön Pegasos -blogi olikin mulle jo tuttu ja oon seurannut sitä muistaakseni loppukesästä alkaen, kun hän linkkasi bloginsa jonnekin. Blogissa on kivoja kuvia ja hyvin ajatuksella kirjoitetut tekstit. Tällä hetkellä en korjaisi blogissa yhtään mitään, tosin blogiarkisto saattaisi olla helpompi selata ns. avautuvana.


15-vuotiaan ratsastuskoululaisen elämää kera kahden koiran

Lotan Fiksut ja filmaattiset -blogia olen seurannut aivan blogin alkumetreiltä saakka! Kovin kauaa blogi ei ole ollut pystyssä, joten se on hieman tuntemattomampi. Olen ollut Lotan tukena blogiin liittyvissä asioissa ja Lotasta onkin paljastunut todella hyvä kirjoittaja myös blogitekstien osalta. Jos jotain korjaisin, niin muuttaisin postausten otsikon taustaa tai tekstin väriä niin, että se näkyisi selkeämmin.


Blogissa seikkailee nuori FWB-tamma, treenataan tavoitteellisesti

Riikan Flaming Dark Chocolate -blogi olikin mulle ensimmäinen uusi tuttavuus näistä blogeista. Heti kun avasin blogin, niin mun oli aivan pakko liittyä lukijaksi! En tiedä mikä tässä blogissa oikein iski, mutta tykkäsin kovasti niin teksteistä, ulkoasusta kuin myös kuvistakin. Tämäkin blogi on tänä syksynä perustettu, joten kuuluu myös näihin tuntemattomampiin. Mitään korjaamisen arvoista en ole vielä löytänyt tästäkään blogista.


15-vuotiaan tytön elämää suomenhevosten parissa

Joannan Eteen ja ylös -blogi eroaa bannerinsa vuoksi kaikista muista linkatuista. Olen aina pitänyt tuon tyylisistä bannereista ja huomioni kiinnitti myös tekstin yläpuolella haaleasti näkyvät kuvat, jotka taitavat olla samoja mitä tekstissäkin. Tämäkin blogi on tänä syksynä perustettu, joten kuuluu myös näihin tuntemattomampiin. Jos jotakin korjaisin, niin saattaisin ehkä laittaa banneriin vielä joitakin kuvia ns. laatikkomaisesti, esimerkiksi kuten tässä tai samalla idealla mutta neliön mallisilla kuvilla. Innolla jään seuraamaan mitä tästä blogista oikein kehkeytyy.


Blogi kertoo pääsääntöisesti minun ja newforestinponi Sypen arjesta. Tänä vuonna kilpailimme paljon ja aktiivisesti, mutta 19 - ensivuonna 20.v poni saa siirtyä opettamaan jo pienempiä ratsastajia kisauralle, joten Sypen ratsastelun lisäksi toinen kilpaponi on jo kiikarissa ensivuodelle, eli kisapostauksia tulossa paljon myös ensivuoden puolella

Annikan Step Towards our Dream -blogiin olin joskus törmännyt jossakin, mutten ollut sen kummemmin tehnyt siihen mitään lähempää tuttavuutta. Nyt kun aloin tutkimaan blogia paremmin, niin mun todellakin oli liityttävä lukijaksi. Jos jotakin blogissa korjaisin niin leveyttä - mun läppärillä nimittäin ainakin blogi on niin leveä, että alas tulee se "palkki".


Hyvin nuoren bloggaajan ja hänen kahden poninsa arkea, joo´hon kuuluu niin esteillä treenaaminen, kun klinikalla ravaaminen ja kinnerpattiponin kuntoutus

Siljan Kaksi kimpaletta kultaa -blogi oli mulle myös vieras. Tutkiessani sivuja sai kirjoittajan esittely mut hymyilemään kunnolla, sillä se oli jotenkin hyvin omalaatuinen verrattuna muihin esittelyihin mitä olen lukenut. Mitään korjattavaa en löytänyt myöskään Siljan blogista, vaikka ulkoasu onkin aika tumma - tosin se sopii blogiin mielestäni hyvin.


Minä ja connemaranponi Silver

Avan Just be brave -blogin löysin kesällä etsiessäni Ponilaaksosta leirivideoita. Avan video oli kesän ensimmäinen ja videon katsottuani luin myös postauksen. Sen jälkeen olen vähän väliä käynyt kurkkimassa blogia Hippolan kautta, mutta lukijaksi en ole ainakaan vielä liittynyt. Ulkoasu on ponimaisen pinkki ja jotenkin se sopii blogiin, vaikkei se kuulukaan lempiväreihini. Mitään suurempia asioita en tässäkään blogissa alkaisi muuttelemaan.


Blogi kertoo kahden heppatytön ratsasteluista, sekä myös muistakin lemmikeistä

Siirin ja Ainon Vipeltäjät -blogi ihastutti mua heti nimellään ja simppelillä ulkoasullaan. Jo niiden takia mun oli liityttävä lukijaksi. Myös tämä blogi on ihan tuore. Kuvat ovat todella kivoja ja tekstejäkin on oikein mukava lukea. Joitakin pikkujuttuja saattaisin muuttaa (kuten postauksen otsikkoa jotenkin "näyttävämmäksi") mutta muuten blogi on todella kivan näköinen.


Seikkailu Ihmemaassa seuraa lemmikkilämppäri Alicen eloa

Lauran Seikkailu ihmemaassa -blogiin olin joskus aikaisemminkin törmännyt satunnaisesti eri postauksiin, mutta sen tarkempaa tuttavuutta en ole aikaisemmin tehnyt. En tiedä näkeekö kukaan muu, mutta omasta mielestäni Lauralla ja Alicella on molemminpuolinen luottamus, jolle kyllä nostan kuvitteellista hattuani. Totta kai mun oli liityttävä lukijaksikin!

2 kommenttia: