sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Luukku 13# Blogiexpo 2015


Eilen otin suunnakseni Tampereen ja Playsson.netin järjestämän Blogiexpon, joka oli ensimmäinen laatuaan Suomessa. Alunperin mun piti olla paikalla jo vähän puoli kymmenen jälkeen, mutta lopulta olin paikalla vähän ennen puolta yhtätoista. Nappasin aikaisemmin viikolla varaamani ennakkopassin, jonka jälkeen menin tutustumaan paremmin tiloihin. Oli ihana päivän piristys, kun Kaktu tuli juttelemaan heti otettuani ennakkopassini, hän on niin pirteä, että väistämättä itsekin tulee pirteäksi!



Ensimmäinen varsinainen ohjelmanumero minkä katsoin, oli blogipaneeli, jonka veti Ruuhkavuosiratsastaja-blogin Anniina ja "piinapenkissä" olivat Kaktu, Aada, Senni ja Jilla. Olin todella monessakin asiassa heidän kanssaan samaa mieltä ja oli mielenkiintoista seurata tätä. Edes Sennin "en mä tiedä mitä sanoisin" -eleet eivät häirinneet minua, toisin kuin hevostalli.netin joitakin anonyymejä. Kuuntelin myös kaikki muut päivän luennot, vaikka mua ei erityisemmin kiinnostanutkaan Dressage OnSiten, Hevosopiston, Fortum HorsePowerin taikka Solhedsin asiat. Ruokintaan liittyvästä asiasta mulla meni myös puolet ohi, eihän se koskenut minua oikeastaan millään tavalla - enkä edes kokenut tarpeelliseksi tietää ruokinnasta enempää mitä entuudestaan tiesin. Tauoilla kuvailin sitten hieman aluetta ja tutustuin expon tarjontaan. Hinnat olivat mulle hieman kalliita enkä muutenkaan oikein löytänyt mitään ostamisen arvoista - en nimittäin tee mitään esimerkiksi blingikypärällä, Chia de Gracian tuotteilla tai pinteleillä. Täten expo oli mulle pienoinen pettymys, mutta säästinpähän rahaa enkä ostanut mitään turhaa tavaraa.











Parhaiden hevosblogien palkitsemista odotin ehkä eniten koko päivältä. Palkitut olivat aika lailla ennustettavissa, joten en yllättynyt oikeastaan mistään. Enemmän odotin muiden blogien erityispalkintoja. Näihin kuuluivat persoonallisin blogin nimi, hevosblogien edelläkävijä, paras rotukohtainen blogi, eniten ehdotettu blogi sekä tsemppipalkinto. Voittajat voi lukea täältä mikäli teitä kiinnostaa. Tässä vaiheessa tuli pienoinen yllätys. Jäljellä oli enää tsemppipalkinto ja olin kameran kanssa valmiina ottamassa kuvia palkittavasta, mutta mitä vielä - Penina sanookin mikkiin tsemppipalkinnon saajaksi "Naurava ponityttö". Multa meni hetki tajuta, että hetkonen - palkittiinko mun blogi tsemppipalkinnolla? Se ei mikään iso tunnustus ole, mutta ottaen huomioon sen, etten ole ikinä odottanut mitään erikoisempia mainintoja blogistani, niin se on mulle iso juttu. Blogini on pieni, ehkä jopa hieman epäaktiivinenkin. Otettiin vielä yhteiskuvat kaikkien palkittujen kanssa, ja ennen kuvaa naureskeltiin Unelmien musta -blogin Anniinan kanssa, että kuvat tulevat epäonnistumaan sillä emme osaa etenkään tuollaisessa tilanteessa olla lainkaan kuvattavana.



Itse tapahtumana Blogiexpo oli mielestäni todella onnistunut. Mikään tapahtumahan ei ole heti alkuunsa iso, ja itse ainakin odotinkin suunnilleen tämän verran porukkaa paikalle. Kaikille luennoille riitti kuuntelijoita ja ilmeisesti expolla myytäviä tuotteitakin meni kaupaksi. Muutenkin tapahtumaan on oltu pääosin tyytyväisiä, vaikka tietenkin aina pitää löytää jotakin valittamisen aihetta. Tästä ei voi Blogiexpo muuta kuin nousta ylöspäin!

Lähes koko palkittujen porukka: Aada, Jilla, Liinu, minä, Annika ja Anniina. Kuvasta puuttuvat Tiia, Susanna, Jessi ja Saara. Kuva (C) Jenny Snellman

2 kommenttia:

  1. Yllättävän fiksusti me oltiin loppujen lopuksi kuvissa :D onnea vielä sullekin tätä kautta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Yllätyin kun en ollut millään irvistyksellä liikkeellä :') Kiitos vielä, samoin sulle!

      Poista