perjantai 28. huhtikuuta 2017

Mitella, auringonlasku ja MG [puhelimen tyhjennys]

No mutta hei, pitkästä aikaa. Ajattelin nyt näin vuorokaudenvaihteessa tulla jakamaan puhelimeen eksyneitä kuvia, niitä kun oli kertynyt taas. Mun harjoittelu alkaa olemaan loppusuoralla. Kahden viikon päästä on mun näytöt ja kolmen viikon päästä vika työvuoro. Sen jälkeen pääsenkin viettämään "hiihtolomaa", tosin taitaa olla lukiolla parina päivänä tunnit vielä silloin. Todella nopeasti mennyt tämä kevät! Tulee vaikeat viimeiset päivät..

Iloksenne voin kertoa, että huomenna lauantaina pääsen lähes kuuden viikon tauon jälkeen ratsastamaan! Saan postauksen tehtyä siitä kuitenkin aikaisintaan maanantaina, sillä vietän viikonlopun mökkeillen :)

1. Veljeni sai joululahjaksi Star Warsiin liittyvän pelin, ja tykkäsin pelata veljeni kanssa sitä. Peukku tälle!
2. Tuli sitä vähän NHL:kin pelattua veljen kanssa, veikkauksia kumpi oli kumpi? :D
3. Joulun tienoilla käytiin Ideaparkissa, josta tarttui mukaan mm. mun wanhojen tanssi kengät, jotka näkyykin tuossa oikealla.
5. Ensimmäistä kertaa matkalla Jyväskylään. Ja mun ensimmäinen matkalaukkuni ensimmäistä kertaa käytössä! :D
6. Iski pieni paniikki akun loppuessa ja lähimmän pistorasian ollessa noin kaukana. Onneksi bongasin jatkoroikan nurkasta.. :D
7. Ja totta kai minäkin katson Skamia! Evak <3
Ja kollaasi wanhoista. Ihme, että jaksoin valvoa 22h ilman mitään ongelmaa... Ylärivin oikeanpuoleisen kuvan otti ennen tanssien alkua äitini ja alarivin vasemman Netta aamun tanssien jälkeen.
12-13. Ja totta kai menin heti wanhojen jälkeisenä päivänä töihin, nimittäin neljän päivän yöputkeen! Ja ei, emme katsoneet kiekkoa koko aikaa, vaan lähinnä kuuntelimme ;)
14-15. Kävin rinteessäkin, kahden vuoden tauon jälkeen! Oli muuten kivaa!
16-17. Kävin mun vanhemman siskoni luona pitkästä aikaa heti tallin jälkeen ja totta kai tämmöinen karvapallo oli rapsuttelua vailla <3 Sanista saatte muuten ehkä lisääkin kuvia! :)
20. Junassa tuli wanhojen aikaan tehtyä aika paljon hommia koneella, mm. pullatilausasiaan liittyen.
21. Jotkut on niitä herkuttelupäiviä töissä... ;)
22-23. Mikael Gabrielin keikka - aivan mahtava <3
 

28. Hankin uuden puhelimen tuossa pari kuukautta takaperin vanhan akun pettäessä. Olen tykännyt! (Ja vanha on nyt äidilläni, hankittiin siihen uusi akku)
31. Oi kyllä, se "maaginen" 18 vuoden ikä lähestyy... :'D
32. Tästä pari päivää ja tuli räntää vaakatasossa....
33. Huijasin paria kaveriani, että sain lasit. Todellisuudessa kokeilin veljeni uusia laseja.
35. Tohelo part. miljoona. Lenkkeily on vaarallista. Liukastuin viikko sitten perjantaina kohdassa ja tilanteessa, jossa en todellakaan kuvitellut liukastuvani. Aavistuksen loivassa rinteessä ollut jää oli peittynyt sohjomaisella lumella. Vaihdoin painoa jalalta toiselle pysähdyttyäni katsomaan karttaa ja muks, oikea olkapää muljahti sijoiltaan. Onneksi muljahti takaisinkin, mutta oli niin kipeä, että kävin varmuuden vuoksi terveysasemalla... Vieläkin jomottaa, mutta etenkin töissä olen jättänyt mitellan jo kokonaan pois käytöstä.
36-37. Käväisin kaverini kanssa katsomassa auringonlaskua Laajavuoren huipulla tässä yksi ilta. Oli todella huikeat ja kauniit näkymät, kannatti kävellä sinne!


Ja loppuun sitten pari biisivinkkiä. Robinin akustinen versio Puuttuvasta palasesta tuli mulle ehdotuksena ja heti meni listalle. Danielin sinkkua odottelin mielenkiinnolla ja osui ja upposi sekin. Kaveriporukassa taas tuli puhetta vanhoista artisteista ja esille nousi mm. Pikku G ja Puhuva Kone. Muistaako kukaan?
Niin ja Vain elämää -vedot, etenkin Nikke, Robin ja Samu - täydellistä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti