sunnuntai 4. kesäkuuta 2017

Summer Bucket List 2017

Mun ei alunperin pitänyt tehdä summer bucket listiä tänä kesänä ollenkaan. Varsinaista syytä sen tekemiseen tai tekemättä jättämiseen ei ollut, joten totesin sitten, että miksipä ei. Mun kesään kuuluu kuitenkin paljon eri asioita, joista valtaosaan pääsette täällä blogissakin mukaan. Mulla ei ole mitään erikoisia suunnitelmia kesää varten, mutta kesä 2017 tulee olemaan moneltakin kannalta erilainen aikaisempiin kesiin verrattuna. Mitä olen sitten suunnitellut kesäksi?
1. Tehdä töitä
Tänäkin vuonna löydän itseni läheiseltä mansikkamaalta. Tuttua ja turvallista, tänä vuonna täytyy muistaa myös ne pohkeet sen palamisen suhteen... Mun ensimmäistä työpäivää ei ole lyöty vielä lukkoon, mutta heinäkuulle se luultavimmin menee eli kesäkuun saan ihan vain lomailla!

2. Juhlia 18 vuotispäivää
Kauhistuttaa sanoa se ääneen, mutta minäkin tulen täysi-ikäiseksi. Alle kuukauden päästä. Sitä en tiedä vielä, että miten sitä tulee juhlistettua - olenko ensinnäkään kotona vai jossain muualla - mutta aivan varmasti sitä jollain tapaa tulee juhlittua.

3. Saada ajokortti
Aloitin autokoulun huhtikuun alussa Jyväskylässä ja olen nyt Jyväskylästä paluun jälkeen jatkanut sitä kotona. Teoriat mulla on kasassa kesäkuun loppupuolella, ajotunneista multa uupuu vielä valtaosa. Tavoitteena olisi kuitenkin saada kortti heti kuin vain mahdollista eli muutama päivä syntymäpäiväni jälkeen.
4. Mennä ensimmäistä kertaa leirille täysin vieraalle tallille
Kyllä. Tänä vuonna se vihdoin koittaa. Olen varmasti ainakin kahtena kesänä aikonut mennä vieraalle tallille leirille, mutta ensimmäisellä kerralla ajatus muuttui tallinvaihdoksi ja toisella kerralla päädyttiin kuitenkin tuttuun ja turvalliseen. Tällä kertaa kumpikaan ei ole mahdollista, Ponilaakson leirien päivät eivät sovi omiin aikatauluihin ja paikka, johon päädyimme Lotan kanssa, on oikeasti kaukana, eli tallinvaihto ei ole millään tavalla mahdollinen :D

5. Mennä festareille
En ole ikinä ennen ollut missään festareilla. Viime vuonna mietin kyllä pitkään Tammerfesteille menoa, mutta se sitten jäi. Loppuvuodesta kuitenkin saimme Lotan kanssa idean, että lähdetään Weekend Festivaleille Helsinkiin! Ja totta kai sitä ollaan menossa. Hieman jännittää kun ei ole ollut aikaisemmin juurikaan edes keikoilla, että mitä siitä kaksipäiväisestä oikein tulee.
6. Mennä piknikille
Miksi ei? Tämäkin on asia, mitä en ole ikinä muistaakseni tehnyt! Olisikin ihan huippua pitää jokin pieni piknik kavereiden kanssa.

7. Mennä pitkästä aikaa huvipuistoon
Oon tainnut käydä huvipuistossa viimeksi ysiluokan luokkaretkellä kaksi vuotta sitten, jokohan olisi aika mennä? Särkänniemi esimerkiksi olisi tuossa sopivan matkan päässä - ja siellä ei ole tullut käytyä aikoihin!

8. Lukea kirjoituksiin
Mulla on tosiaan syyskuussa äidinkielen ja lyhyen matematiikan kirjoitukset, joten tässä pitäisi pikkuhiljaa aloittaa ensimmäinen luku-urakka! Keväällä olisi sitten hirvityksen aiheena psykologia ja pitkä englanti...
(C) Roosis
9. Tehdä jotakin, mitä et olisi uskonut tekeväsi
Tässä viime aikoina on tullut pohdittua yhtä sun toista, joista en ala blogissa sen kummemmin kertomaan ainakaan vielä - tiedä sitten kerronko koskaan. Tämä on sinäänsä haastava kohta, enkä tiedä tuleeko se toteutumaan. Sen näkee sitten kesän lopussa.

10. Kokeilla jotakin uutta
Tavallaan tämä kohta liittyy edelliseen. Tämä on varma nakki, sillä tiedän, että ainakin leirillä tulee kokeiltua uusia asioita.
11. Liikkua
Tämä kohta oli jo viime vuonnakin ja aika hyvin pystyin toteuttamaan sitä. Tämän kesän listaan laitoin tämän sen vuoksi, että vaikka kuinka saisin kortin ja liikkuminen helpottuu, niin liikuntaa ei saisi unohtaa.

12. Käydä raveissa
Paikallisravit pitäisi nyt vihdoin ja viimein käydä katsomassa! Aina ne on syystä tai toisesta lykkääntyneet, mutta tänä vuonna sinne on aivan pakko päästä :D
13. Pyyhkiä kamerasta pölyt
Kuvailu on tältä keväältä jäänyt todella vähiin, mutta kesä näyttäisi siltä, että kuvausreissuja olisi tiedossa. Ensimmäinen olisi veljeni rippijuhlat, toinen viimeistään leiri. Yritän lisäksi käydä kuvailemassa kaikenmaailman kissanristijäisiä, etenkin jos ja kun saan auton käyttööni.

Oletko tehnyt tälle kesälle summer bucket listiä?

2 kommenttia:

 1. Tämä postaushan oli tosi hyvä, turhaan pohdiskelit, teetkö vaiko etkö- ei tavoitteiden kuulukaan olla sellaisia ihan utopistisia, joita kellään muulla ei varmasti olisi! Tarkoitushan on juuri listata sellaisia "tavoitteita", joilla just sun kesästä tulee mahtava :) Tykkäsin kovasti, tsemppiä näihin! :)
  Munkin on tarkoitus ehkä käydä jollain ihan vieraalla tallilla ratsastamassa, mutta onhan se kynnys jostain syystä ihan valtava- minne, kenen kanssa, mille tunnille, apua... :D Mutta kaveri jo löytyi, ja vaihtoehtojakin on kartoitettu, joten kyllä se tänä kesänä tapahtuu!! Varmasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun pitäisi itse asiassa tuon leirin lisäksi käydä irtotunnillakin. Talli on jo tiedossa, seuraa en tarvitse muuten kuin kuvaamiseen - enää tarvitsee vain soittaa ja varata tunti :D Tuttu paikkahan se on, mutta muuttunut niin paljon viime käynnistä, että pakko käydä tsekkaamassa mikä siellä on meininki! :)

   Poista