sunnuntai 6. elokuuta 2017

Pikavisiitti Tallinnassa ja Weekend Festival

Jälleen viikon blogihiljaisuus, mutta tämä viikko on ollut sellaista hullunmyllyä, ettei tosikaan. Miten voikin viiteen päivään kuulua niin paljon asiaa, joista moni on myös aivan uutta?

Alkuviikko oli todella tavallinen - maanantai ja tiistai nimittäin kuluivat töissä. Keskiviikkona alkoikin mun "miniloma" mansikkahommista, mutta varsinaiseksi lomaksi en sitä kuitenkaan kutsuisi. Lähdin nimittäin Lotan ja hänen äitinsä kanssa Tallinnaan. Lähtö Helsingistä oli keskiviikkoiltana ja torstaiaamuna lähdimme sitten maihin. Varmasti suurelle osalle tulee yllätyksenä, että en ole ikinä ollut ulkomailla. Kaksi kertaa olen käynyt Ruotsin laivalla, mutta maihin en ole astunut. Olin siis kirjaimellisesti turisti ja nappasin muutaman kuvankin.
Torstai-iltana olimme jo takaisin Helsingissä ja tunnin nopean shoppailun jälkeen lähdimme jo Nurmijärvelle. Kuitenkin jo seuraavana päivänä lähdimme takaisin Helsinkiin, nimittäin meidän molempien ensimmäisille festareille. Olin jo pari vuotta miettinyt, että voisi lähteä Weekendeille, mutta aina se on sitten hautautunut. Nyt sitten lähdimme Lotan kanssa ja voin sanoa, että aivan huippureissu oli! Perjantain fiilistä latisti myöhästynyt porttien avaaminen, mutta jonotusta niiden aukeamisen jälkeen ei meillä kauaa kestänyt, ehkä vartin verran. Porttien piti avautua kahdelta, mutta ne taisivat aueta vasta hieman puoli kolmen jälkeen. Ilmeisesti syynä oli porttien sisäpuolelle muodostunut, koko portin levyinen vesilammikko, jota jopa yritettiin tyhjentää. Säät kyllä suosi, ainoastaan perjantaina jonottaessa ja viimeisen esiintyjän aikana satoi ja lauantaina matkalla. Ja kai sitä on pakko pakko mainita lemppariesiintyjätkin! Me pyörittiin vain päälavan ja Weekend Stagen luona - tosin meidän piti käydä katsomassa myös Alex Mattsonin keikka Future Stagella, mutta se piti jättää väliin päällekkäisyyden vuoksi. Oma TOP3-listani tuolta on ehdottomasti Mikael Gabriel, Nikke Ankara ja The Chainsmokers. Mikaelin keikan aikana teltta oli täpötäynnä ja suuri osa katseli vielä teltan ulkopuoleltakin. Mikään keikka ei ollut niin tiivis tunnelmaltaan, ei juuri liikkumavaraa ollut ja mikäli halusi pois niin sai ihan tosissaan tunkea. Nikke oli pieni torstai-illan yllätys ja tuli Bebe Rexhan tilalle, mutta räjäytti kyllä perjantain potin kotiin omasta mielestäni. Ja Chainsmokers sai kyllä jalan vipattamaan, vaikkei koko keikkaa katsottukaan. Ja pakko mainita erikseen vielä Armin van Buuren ja Teflon Brothers, jotka myös vetivät huippukeikat!
Tässä on kuvakaappaus Mikaelin Snapchatista. Kuvasta näkee todella hyvin sen ihmispaljouden mitä keikalla oli
Huomenna olisikin jo aika tuntikauden avaukselle. Yritän saada postauksen julkaistua viimeistään tiistaina, sillä viikonloppuna olisi tulossa vielä toinenkin heppailupostaus :) Niin ja ainakaan minulla ei näy suurimmassa osassa vanhoja postauksia kuvat. Google Kuvat on näköjään kadottanut niitä blogin kuvakansiosta..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti