perjantai 10. lokakuuta 2014

Muistinko ottaa omaa aikaa

1 Kouluohjelman pänttäilyä 2 Titanic 3 Ihanat silmäpussit joista joku ihanasti jo mainitsikin askissa. Viikon ensimmäinen TET-selfie

4 The Last Song - rakastuin ♥ 5 Ei ollu pukuhuone kovin lämmin paikka... 6 Work hard

7 Kokoa liian iso työpaita... 8 Yksi niistä lukuisista snäpeistä joita lähettelin viikon mittaan



Mihinkäs se laatu katosi..?

Moikka vaan kaikki! Mun piti kirjottaa tää postaus jo iltapäivällä ennen tuntia, mutta netti on takkuillut koko illan, joten kirjoittelen näin yhdeksän jälkeen. Mun viikko kului Valintatalossa - meillä oli siis tet-viikko, ja kevään ehkä liiankin helpon ala-astereissun jälkeen halusin ehkä jotakin vähän vaativampaa, ja sitä myös sainkin. Viitisen tuntia päivässä seisomista, kävelyä, hyllyjen täyttämistä, takavaraston siivoilua ja kaikkea mitä kaupan arkeen kuuluu. Kassalle ei ihan päästy, vaan jätettiin se puoli "isommille opiskelijoille". Ysiluokkalaisia meitä oli siis kaksi ja kaiken lisäksi vielä kolme ammattikoulun merkonomiopiskelijaa. Työporukka oli aivan mahtava, onneksi tulen näkemään porukkaa vielä asiakkaana - vakiokauppa jos koulun jälkeen pitää käydä jotakin ostamassa. Sanallisessa arvioinnissa luki, että olen ahkera, oma-aloitteinen ja noudatan annettuja ohjeita. Olen täysin tyytyväinen viikkoon - jonka aikana siis unohdin kerran ruokailun jonne kuitenkin lähdin aivan viime tipassa, samoin kävi kirjastossa viikkoaan viettävälle kaverilleni.

Tämänpäiväisestä tunnista saatte postausta huomenna ja kisoista sitten sunnuntaina. Nyt sitten odotellaan vain lähtölistoja, jotta osaa herätä ja lähteä oikeaan aikaan. Rata sujuu jo oikein kivasti, ja uskon että läpi mennään - ja kirkkaasti. Mutta siitä sitten myöhemmin.

pst, Mulla alko syysloma, mutta viikolla musta ette kuule mitään - olen nimittäin reissussa maanantaista lauantaihin, kohde pysyköön salaisuutena (siis mullahan ei oo mitään käryä minne me mennään...) Oikein kivaa lomaa kaikille niille joilla se on! :)

pst 2. Kiitos Eevalle ihanasta bannerista, nyt päästiin eroon siitä hirveästä tekeleestäni... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti