keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Oot niin kummallinen etten mä tunnista kuka sä oot



Ei ollu angiinaa, ei. Ihan vaan joku virusperäinen flunssa, astetta pahempana vain. Tulehdusarvot oli kohdillaan, eikä pikatestissä ilmennyt mitään. Eikä myöskään tänään valmistuneissa testissä. Puhtaan paperit siis sain hoitajalta - ainakin melkein. Ohjeeksi sain, että kouluun sitten kun jaksaa ja muistaakseni Ibusalia kolme kertaa päivässä - en oo ottanu kun yhden sen jälkeen... Samalla reissulla käytiin sitten ostamassa mulle huulirasva. Etsin Baby Lipsiä, mutten löytänyt sitä joten tyydyin tuohon Labellon Soft Roséen, joka on osoittautunut todella kivaksi. Myöhemmin sitten kuulin, että ne Baby Lipsit on kosmetiikkapuolella... Tänään kuitenkin menin kouluun ääni käheänä, kurkku hiukan kipeänä ja nokka vuotaen. Ruoka ei vieläkään maistu kunnolla - johtuen varmaan siltä, ettei se maistu nuhan takia miltään, mutta pakkohan sitä on syödä.

Muutahan kerrottavaa mulla ei oikein ole, eilisen tosiaan vietin kotona ja asennettuani viikko sitten The Sims 3:n toiselle koneelle, kun läppäri ei jaksanut sitä enää pyörittää, pelailin sitä sitten eilen kunnolla. Mulla on jotenkin hirmuisen tylsä perhe, joka oli ainakin aloittaessani vaikeusasteikolla vaikein mahdollinen. Isä työskentelee musiikkialalla, äiti urheilijana, vanhin tytär aloitti juuri ilmiantajana ja seurustelee erään rikkaan miehen kanssa. Lisäksi perheessä häärii kolme teiniä: pian aikuistuva poika ja kaksostytöt. Lisäosiakin löytyy kolmin kappalein - Yliopistoelämää, Lemmikit ja Vuodenajat - jotka asennan sitten kun kerkiän, veli kun linnoittautuu usein siihen pelailemaan omia sotapelejään.. :D

Niin ja saatte perjantaina myös tallipostausta! Huomenna pääsen pitkästä aikaa tallille ja kyseessä pitäisi olla estetunti. Ainakin sunnuntaina on harjoitusestekisat ja vuorossa pitäisi muutenkin olla esteitä. Nyt sitten jännätään kenellä mennään... :) Väsäsin tässä pari päivää sitten uutta kehityskuvaakin, pari kuvaa meni väärinpäin ajallisesti mutta ei sillä nyt niin väliä. Kertokaapa omia mielipiteitänne kehityksestä.


2 kommenttia:

  1. Kisat on seuratasolla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jostakin luin että on harjoituskilpailut, en sitten tiedä enempää - eikä tarvitsekaan kun en osallistu :)

      Poista