lauantai 20. joulukuuta 2014

Lunta tulvillaan...

Vihdoinkin mullakin alkoi loma, ja väsäilen ihan normaalia postausta. Ratsastustunnit jäivät tällä viikolla joulutauolle ja jatkuvat taas tammikuussa, joten blogi pyörii nyt ihan perus kuulumis- ja kesken olevien "erikoispostausten" ympärillä vuodenvaihteen ellei mitään ihmeellistä satu loman aikana tapahtumaan. Mulla on tälläkin hetkellä kolme keskeneräistä postausta, ja listalla vielä ainakin yksi, jolla ei tosin kiirettä olekaan.


Täällä on satanut lunta ihan kivasti tän viikon aikana. Mitään hirmuisia kinoksia ei kuitenkaan ole, mutta sen verran kuitenkin, että jää ihan kunnon jäljet kun liikkuu paikasta toiseen. Jospa sitä tulisi vielä vähän lisää loman aikana.. Koulussa on meillä ollu tällä viikolla astetta helpompaa: keskiviikkona oli vielä normaali päivä, mutta torstaina päivä päättyi yhdeltä loppuneeseen kirkkoon. Aamu oli siis ihan normaalisti. Itse kuitenkin vietin melkein pari tuntia musiikkiharjoituksissa, jossa harjoiteltiin joulujuhlan asioita. Eilen perjantaina meillä oli lukupäivä, mutta itse en lukenut riviäkään toisten musiikkiharjoitusten takia, jotka kestivätkin oletettua pidempään.


Tää biisi on soinut päivittäin tän viikon aikana kun olen tullut kotiin - ylimääräinen harjoittelu ei koskaan ole pahitteeksi ;)
Tänään oli sitten joulujuhla. Viime hetkeen saakka harjoittelin ilmaisutaidon esitystä varten kirjoitettuja repliikkejäni, ja siinä välissä piti keritä avaamaan äänikin musiikin valinnaisryhmän esitystä varten. Juhlakin alkoi vartin myöhässä, mutta oli kuitenkin onnistunut - vaikka ilmaisutaidon esityksessä unohtelin sanoja välistä, joita sitten paikkailin todella tökerösti. Laulu kuitenkin sujui paremmin kuin olin kuvitellut, eikä ääni edes värissyt vaikka pulssi kohosi ja aloin täristä ennen esitystä, eivätkä mikitkään olleet paikallaan.

Todistukseenkin olen ihan tyytyväinen, ja taso on samaa kuin viime keväänä. Ainoastaan kahden aineen numerot olivat muuttuneet - tai itseasiassa vaihtaneet paikkaa - jonka tajusin vasta kotiin tultuani. Keskiarvo on 8.7 ja lukuaineissa 8.625. Keväälle pistetään tosiaan viimenen tsemppi päälle, ja nostetaan se liikunnan numero ainakin kymppiin - se kun on helpoiten saavutettavissa, koska opettajan sanoin se on todella hilkulla ettei se ole kymppi. Saksan numeroa yritän nostaa siihen ysiin, samoin englannin. Uskonnon numero nousisi varmasti tuntiaktiivisuudella ja paremmalla työskentelyllä, kokeita kun meillä ei enään ole siitä aineesta. Äidinkieli on mulle myös helppo kohotettava sillä kirjoitan hyviä, vähintään 9-9½ aineita - kokeet vain tuppaavat olemaan sitä kasia tai ysiä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti