torstai 25. joulukuuta 2014

Pakettien sisältö




Joulu on ohi, mutta kuten lupasin, kirjoitan teille vielä näin torstaina postausta mun joululahjoista muutaman kuvan kera. Sain mun toivomia lahjoja, ja myös yllättäviäkin. Siitä huolimatta etten ole jouluruuan ystävä enkä yleensä edes syö kovin paljon jouluna - lukuunottamatta karkkeja joita paketit yleensä pursuilevat - olin täynnä. Mun lautasella taisi olla kauhallinen perunalaatikkoa, pari siivua kinkkua, rosollia - tai voiko sitä edes rosolliksi sanoa kun otin pelkkää punajuurta... - ja vähän kurkkua. Meillä ei yleensä kotona olekaan kamalasti ruokaa kun ollaan kuitenkin vain perheen kesken: jokavuotisia on kuitenkin peruna- ja porkkanalaatikko, kinkku, kala ja rosolli, nyt oli myös karjalanpaistia ja perunoita. Ja tietysti aamupäivällä syötiin äidin tekemää riisipuuroa: se on vaan mun ikuinen rakkaus tuo riisipuuro... ♥ Sitä tulikin syötyä kaksi isoa lautasellista maidon kera. Illalla lahjojen avaamisen jälkeen käytiin viemässä kynttilät hautausmaalle - ulkona oli muuten todella kylmä.



Lahjaesittelyn aloitan kaikkein pienimmästä ja halvimmasta eli huulirasvoista. Etsittiin syksyllä ollessani sairaana Tokmannilta Baby Lipsejä, mutta ei niitä löydetty - lopulta selvisi että etsittiin väärästä paikasta. Nyt yhdestä paketista kuitenkin löytyi kaksikin Baby Lipsiä: Cherry Me ja Mint Fresh. Katsotaan kuinka aktiiviselle käytölle nuokin päätyvät.





































Sitten tietysti ne karkit: vanhemmiltani sain luokan myymiä karkkeja - Tenavien Toivekarkkeja sekä Pikkuveljen Paras Toffeesekoituksen - ja mummuilta sain molemmilta suklaata, toiselta sain Fazeria ja toiselta pätkiksiä. Kauankohan nämäkin herkut mulla säilyvät - toinen karkkirasia on ainakin jo puoliksi tyhjä...





Kallein lahja on ehdottomasti se eniten toivomani (tietysti): Canon EOS 1200D objektiivilla 18-55mm. Ei todellakaan tarvinnut kahta kertaa miettiä mitä siinä neliskulmaisessa paketissa oli. Hihnan kiinnityksessä mulla oli ongelmia ja saa nähdä kestääkö se kuinka kauan. Eilinen ilta ja tää aamu onkin mennyt kuvailua harjoitellessa ja en malta odottaa että pääsen kuvailemaan kunnolla! Opettelu vie varmasti aikansa, mutta kärsivällisyys palkitaan eikös niin ;) Huomaatko muuten mitkä kuvat on kuvattu vanhalla Nikonilla ja mitkä uudella Canonilla?

Lisäksi sain rahaa oikein kivan summan ja Muumi-mukin ja lautasen, joita olen saanut niin synttäri- kuin joululahjaksikin jo useamman vuoden ajan ja pareja (muki+lautanen) taitaakin olla lähemmäs kymmenen. Taitaa olla niin että lahjan saaja käyttää niitä kaikista vähiten...







Mitä kaikkea te saitte joululahjaksi?

2 kommenttia:

  1. Olipas tosi kiva postaus senja! :) Kiva kun sait järkkärin, tulee varmasti sulla käyttöön ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja niin tuleekin, viimeset kaks päivää onki menny kuvaillessa vähän kaikkee :D Luultavasti tulee tallillakin vilahtelemaan ;)

      Poista