maanantai 3. marraskuuta 2014

Viikko Lapissa - osa 3

Näkymät Luoston huipulta tiistaina (14.10.2014)


Päätin tehdä mun Lapin-reissusta päiväkirjatyylisen postauksen, jossa kerron päällisin puolin päivän tapahtumista. Kovin paljon ei selityksiä päivistä tullut, mutta kuvia senkin edestä - tosin osan laatu meni ihan metsiin... Oltiin siis viikko Luostolla, kauniissa maisemissa.

Jaoin nämä kolmeen osaan, niin että ensimmäisessä osassa on maanantai ja tiistai, toisessa osassa on keskiviikko ja torstai, ja kolmannessa osassa on perjantai ja lauantai.

PERJANTAI

Perjantaina olikin vähän rennompi päivä. Lähdettiin kävelemään muutaman kilometrin matkaa eräälle laavulle, jolla paistettiin makkaraa ja juotiin kaakaota. Illalla käytiin sitten syömässä hotellin ravintolassa - tosin kaikkea uutta vierastavana päätin kääntyä pizzan puoleen... Jälkkäriksi vielä ilmeisesti itse tehtyä vaniljajäätelöä suklaakastikkeella, ai että kun oli hyvää!





LAUANTAI

Lauantaina heräsin joskus kahdeksan maissa, ja roudasin sitten tavaroitani parvelta alas. Yhdeksän jälkeen lähdettiin sitten yli 700 kilometrin matka takaisin kotiin. Muutamat torkut otettuani alkumatkasta, olin illalla sopivan pirteä. Ensimmäinen pysähdys tehtiin muistaakseni Kuusamossa, jossa syötiin Subwayssa. Jatkettiin siitä yhtämittaa Iisalmeen, jossa syötiin sitten kunnolla. Viimeinen pysähdys ennen kotiin saapumista tehtiin Keuruulla.

Tästä "sarjasta" tuli nyt, ainakin omasta mielestä, hirmuisen tynkä, mutta ei voi mitään. Mitä te tykkäsitte? Tällaisia voisin tehdä toistekkin, mikäli vain osuu kohdalle sopiva aihe :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti